Kookcursus en culinaire opleiding

Ons doel is om heel Nederland meer kennis en kunde bij te brengen over koken en eten. We leiden vakmensen op en brengen foodies meer bij over hun hobby: food.

De cursus sousvide koken.
De wijn en spijs cursus voor horeca en fijnproevers te IJsselstein en Beverwijk.
De fermentatiecursus over zelf voedsel fermenteren voor koks en foodies (2 dagen te Amsterdam).
De sushicursus om sushi te leren maken (1 dag te Utrecht).
De pastacursus waarbij je een echte pasta-kenner wordt (1 dag te IJsselstein).
De pizzacursus zorgt voor top pizza's de rest van je leven (1 dag te Vianen).

Het KOOKcollege gaat over basis-koken thuis (3 avonden ergens in Nederland)

De broodcursus om echt goed brood te leren bakken (2 dagen te Vianen).
De kaascursus om alles te leren over kaas en kaas/wijn combinaties (4 dagen te Beverwijk).
De viscursus is voor iedereen die werkt met vis.
De vleescursus is om zeer veel te leren over vlees (2 dagen te Weesp).

Waarom een culinaire cursus volgen bij TeesT?
• Gegarandeerd de snelste manier om méér te kunnen en te leren.
• De cursussen gaan over ècht eten en ècht koken.
• Logistiek goede cursuslocaties bij de snelweg met gratis parkeren.
• Al honderden tevreden cursisten gingen je voor.
• Onze culinaire docenten zijn toppers op hun vakgebied.
• We zijn er voor hobbykoks en professionele koks.
• Je groeit door in je hobby of vak.

TeesT = méér weten, méér kunnen, méér doen.
Onze cursussen vind je ook op Qursus.