Koken met Kennis

Je wilt beter leren koken met behulp van wetenschap?
Wij gaan je helpen.

Samenvatting
• 2 dagen van 10:00 tot 16:30 betere pasta en risotto leren maken.
• Cursuslocatie Midden-Nederland met gratis parkeren.
• Docent is Eke Mariën, bekend van Cook & Chemist
• Voor koks en hobbykoks.
• Niet goed? Geld terug!

Waar de meeste mensen spreken over de smaak van een gerecht, spreken wij over de textuurcomponenten, gustatorische componenten en aromatische componenten. We ontleden gerechten op het gebied van ingredienten en bereidingen.

Docent
Eke Mariën werkt als freelance foodstylist en productonwikkelaar, hij schrijft kookboeken en ontwikkelt recepten voor diverse (kook)tijdschriften. Op zijn platform Koken met Kennis vind je zeer veel video's en recepten. Cursusleider is kok en vinoloog Robert Verweij. Hij wil ook altijd meer leren over de technische kant van koken, net als jij.

Wanneer is de cursus in 2018?
27 november & 11 december

Hoe laat is de cursus?
Van 09:30 tot 15:30.

Hoeveel cursisten doen er mee?
Minimaal 14, maximaal 20.

Waar is kookcursus?
Kookstudio IJsselstein (2 minuten van de A2 bij Utrecht)
Route en parkeerinformatie

Waarover ga je leren?



IK WIL ME INSCHRIJVEN



Voor wie is de cursus?
 

Waarom ga je de pastacursus volgen bij Giovanni Don Anselmo d'Apice?
• Je groeit door in je vak of hobby.
• Je leert Koken met de K van Kennis.
• De locatie is in de buurt van Utrecht naast de A2.
• Al vele tevreden cursisten gingen je voor.
• Zeker weten dat je kennis over koken en voeding groeit.
• Ons doel is om van jou een betere kok te maken, ook al heb je al veel ervaring.

Wat krijg je allemaal voor welke prijs?
• 2 complete dagen cursus waar je nog beter leert koken.
• Alle consumpties gedurende 2 dagen
• 2 x huisgemaakte lunch.
• Het leerzame boek "Koken met Kennis".
€ 0,00 exclusief btw (bedrijven, als investering in je collega's)
€ 0,00 inclusief btw (particulieren, als investering in jezelf)
Prijzen volgen binnenkort

En ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug!
Vind je dat redelijk?

Heb je vragen?
Bel, app of mail me gewoon even via de contactpagina.
Wil je de pasta-reader hebben? Laat het me weten, dan stuur ik hem gratis naar je toe!

Meedoen met de kookcursus?
Wil je veel meer weten over de technische kant van koken en proeven en zeker weten dat er plaats voor je is? Wacht niet te lang (want de cursus zit vaak al vroeg vol) en schrijf je in! Dat is makkelijk en snel. Uitschrijven kan natuurlijk ook, tot twee weken van tevoren is dat helemaal gratis.
 
IK WIL MEEDOEN MET DE CURSUS KOKEN MET KENNIS

Nog niet overtuigd?
Geen probleem, kan gebeuren!
Wellicht kunnen we wat zorgen wegnemen...

STEL EEN VRAAG

OVERTUIG ME

TeesT

Méér weten
Méér kunnen
Méér doen