TeesT
Contact
Boekingen kok & vinoloog Robert Verweij

Kok en vinoloog Robert Verweij is te boeken voor:
• Culinaire presentaties
• Productlanceringen
• Kookdemonstraties
• Cursussen op locatie
• Lezingen over wijn en eten
• Beurzen
• Kookworkshops
• Wijnproeverijen
• Als culinair spreker op je evenement

Specialiteiten
• Wijn & spijs
• Wijn & kaas
• Italiaans: pasta & pizza
• Sousvide koken
• Fermenteren
• Vlees
• Thee

Presentaties van Robert kenmerken zich door de hoge intensiteit afgewisseld met luchtige humor. Hij probeert de luisteraars zoveel mogelijk praktische informatie mee te geven. Ook is hij kritisch tegenover iedereen inclusief zichzelf. Daarbij sneuvelen nog wel eens wat culinaire mythes en zet hij iedereen in de zaal aan tot nadenken over eten en wijn. Een licht culinair pseudo-filosofisch tintje zit er namelijk altijd wel in, getuige quotes van Robert als:

• Eten moet een rustmoment zijn, geen stressmoment.
• Dat je iets al heel lang doet, wil niet altijd zeggen dat je het goed doet.
• Wees altijd gelukkig, maar nooit tevreden.
• Dat je iets gelóóft betekent niet dat het wáár is.
• Genieten is een kunst, anderen laten genieten is een vak.

Naast z'n werkervaring als kok en culinair ondernemer volgde hij de volgende opleidingen:
• Hotelvakschool
• Wijnacademie / Vinologenopleiding (behaald in 2005)
• Patisserieopleiding CCB
• SCAE Barista Level 1
• Dilmah School of Tea
• Opleiding tot Watersommelier
• SVH IJsbereider
• SVH Sociale hygiëne
• SVH Leermeester
• SVH Bierbrevet
• SVH Gedistilleerdbrevet
• SVH Gastronomie (Peter Klosse)
• MEI Master Wine Taster (Ton Moller)
• Slijtersvakdiploma
• Oinos, Technisch Wijnproeven  (Gerard Horstink)
• Wijntechnologie & Biochemie (prof.dr.ir. R. Pierik) 

• Robert is "Vinoloog van de Wijnacademie".
• Robert is "Official Certified Sherry Educator".
• Robert is "Spanish Wine Educator".
• Robert is "Sabreur du Confrérie du Sabre d'Or".
• Hij werkt mee aan diverse kookboeken en RTL4 TV-programma's als 4ME en Life & Cooking.
• Robert vestigde de officiële wereldrecords "grootste kookworkshop ter wereld" en "grootste kaasplateau ter wereld".

• Meer informatie vindt u op RobertVerweij.nl



Veel gestelde vragen:
Wat betekent TeesT?