TeesT
Contact

Italiaanse kookcursus: verse pasta maken

Hoe lang is de cursus?
De pasta cursus is 2 dagen van 10:00 tot 16:30.

Wanneer is de cursus?

• Vrijdagen 21 september & 5 oktober

Waar is de pastacursus?
Kookstudio IJsselstein (2 minuten van de A2 bij Utrecht)
Route en parkeerinformatie

Wat kost de cursus?
• Twee complete dagen cursus over verse pasta en goede risotto
• Alle consumpties gedurende twee dagen
• Twee dagen huisgemaakte pasta-lunch met een lekker glas Italiaanse wijn
• De pasta-reader met theorie en pasta recepten
• Pastabloem van harde tarwe voor thuis voor...
€ 219 exclusief btw
€ 249 inclusief btw
En ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Voor wie is de cursus?
De inhoud is gericht op koks, ondernemers, horecapersoneel, culinaire schrijvers, detailhandel en foodies. Hobbykoks zijn dus ook welkom. We hebben alvast wat praktische tips en nog meer pasta-tips voor jullie op een rijtje gezet!

Jullie pasta-docent
Giovanni Don Anselmo D'Apice is kok, culinair journalist en ondernemer. Hij wil graag z'n enorme culinaire kennis delen met jou. Giovanni komt uit het pasta-hart van Italië: Gragnano in de provincie Napels. Deze Citta della Pasta heeft de eerste pasta IGP ter wereld: IGP Pasta di Gragnano. Giovanni is ambassadeur van echt Italiaans eten en pasta in het bijzonder. Cursusleider is vinoloog Robert Verweij.

Sfeerimpressie
Bekijk de foto's op Facebook.
 
IK WIL MEEDOEN MET DE PASTACURSUS

STEL EEN VRAAG

MEER INFO



Veel gestelde vragen:
Welke spullen heb ik nodig om zelf pasta te maken?
Krijgen we de recepten van de pasta mee naar huis?
Kan ik deze cursus kado geven?