Heel veel recepten, kookvideo, sitemap, wijntips & kooktips

Brood bakken

Hieronder vind je recepten en tips over brood bakken:
Tips over zelf thuis brood bakken
Thuis lekker luchtig brood bakken na 2 dagen cursus
Welke bloem en meel voor thuis brood bakken?
Workshop brood bakken in 1 middag
De online cursus brood bakken met Edwin Klaasen
Brood bakken op open vuur met Caveman Kitchen
Gratis brood kennis pakket t.w.v. 35 euro!

Ik ben me nu veel bewuster van alle processen tijdens het rijzen en brood bakken. Door de nieuwe kennis en kunde van Edwin kan ik beter sturen op goede resultaten. M'n broden zijn echt veel lekkerder en luchtiger geworden!

Sous vide koken

Er is veel vraag naar informatie over sous vide en er zijn nog niet veel sous vide recepten online. Vandaar dat wij zoveel mogelijk met jou willen delen!
Sous vide recepten en tips
De 10 meest gestelde vragen over sousvide koken
Koken met Kennis: sousvide zalm recept met basilicum beurre blanc
Sous vide koken in Houten met Meesterkok Eddy
De online kookcursus sous vide koken
Gratis sous vide pakket t.w.v. 35 euro!

Wijn informatie

Thee en koffie

Hier vind je meer informatie over thee en thee zetten:
Over water, thee, dosering en trektijden van thee
Thee proeverij & workshops met Mariëlla Erkens
2 daagse thee cursus met onze theesommelier
Leer online alles over thee met Mariëlla Erkens
Gratis thee kennis pakket t.w.v. 35 euro!

Diverse & recepten

De vele tips & tricks van Simon zijn onbetaalbaar. Alles wordt stap-voor-stap behandeld. Ik heb nu veel meer controle over m'n pizzadeeg en m'n pizza's zijn nu echt Italiaans. Dankjewel Simon!

Pizza bakken

Dit zijn onze best bezochte pagina’s met recepten en tips over pizza maken
Recepten en tips pizzadeeg en pizzasaus
Pizza bakken in de houtoven en elektrische oven
Alles over de Italiaanse keuken
Download hier het gratis pizza magazine
Culinaire citytrip naar Rome met veel pizza!
Perfecte pizza bakken in 1 dag cursus
Italiaanse workshop pizza bakken in 1 middag
Gratis pizza kennis pakket

Pasta maken

Dit zijn onze populairste pagina’s met tips en recepten over echt Italiaanse pasta en risotto
De 10 beste pasta tips en recepten
Welke bloem en meel voor pasta?
VIP workshop pasta maken bij de chefkok thuis
Alles over de Italiaanse keuken
De tweedaagse Italiaanse kookcursus pasta maken
Gastronomische citytrip naar Rome
Workshop pasta maken met Pasta Nanna
Gratis pasta kennis pakket t.w.v. 35 euro!

Keuken hardware

Social media

Fermentatie-recepten met video

Fermenteren is hot, happening en wat dies meer zij. Hier een aantal video-recepten van Meneer Wateetons, die ook de 3-daagse cursus bij ons geeft:
Hoe kun je zelf roomboter maken?
Hoe kun je zelf yoghurt maken?
Hoe kun je zelf tempeh maken?
Hoe kun je zelf miso maken?

Gratis kennispakket “Groenten Fermenteren” t.w.v. 35 euro!
De driedaagse kookcursus over fermenteren
De VIP workshop over groenten fermenteren
Fermentatie video: opbollen van brooddeeg met zuurdesem
Fermenteren in de natuur met Caveman Kitchen

Saus maken

Een echte chef maakt z’n sauzen natuurlijk zelf. Of dat nu eenvoudige sauzen zijn voor thuis, of wat meer klassieke sauzen voor in het restaurant: verse sauzen zijn lekkerder en gezonder.

Saus recepten van Meesterkok Eddy
Welke hardware voor perfecte saus maken?
Saus: 101 bindingstechnieken van onze Meesterkok
21 tips om heerlijke sauzen zelf te maken
Wijn en saus combineren: met vinoloog Robert
Onze kookcursus “SausMeesters”
Basis saus recepten en kooktips van TeesT
Saus recepten op LekkerTafelen
Saus recepten op LeukeRecepten
Saus recepten op WijnSpijs.nl

Deze kookcursus had ik veel eerder moeten doen. Het waren 3 zeer leerzame dagen waar ik nog lang plezier van ga hebben. Chef Robert en wetenschapper Wateetons brengen hun enorme kennis op een leuke wijze.

Groenten

De kookcursus over groenten is wellicht wel de meest populaire cursus. Vandaar dat we veel kennis en recepten met je willen delen:
Gratis kennispakket “Groenten Fermenteren” t.w.v. 35 euro!
Spoedcursus frituren
De online vegetarische groenten kookcursus
Hoe kun je goed groenten koken?
Hoe kun je goed groenten stomen?
De driedaagse vegetarische kookcursus over groenten
Hoe kun je goed groenten wokken?
Hoe kun je ijs maken van groenten?
Spannende groenten recepten
Klassieke groenten recepten
Groenten fermenteren met Caveman Kitchen
De kookworkshop Groenten Fermenteren

Vlees informatie & kooktechnieken

Met humor deelt Robert zijn enorme wijnkennis. Na 3 wijncursussen bij TeesT kan ik nu veel beter wijn proeven en uitzoeken bij het eten, dankjewel!

Kaas informatie

Japans koken: Sushi & sashimi

Sushi eten is leuk en lekker, maar zelf sushi maken is nog gaver! Dan helpt het wel om de juiste informatie en skills te hebben natuurlijk…
19 sushi recepten van Meesterkok Eddy!
Sushi rijst koken: het ultieme recept
Gratis online kookworkshop over sashimi
De cursus over sushi maken met Meesterkok Eddy
Soorten sushi vormen en 19 handige tips voor sushi
Welke vissen kun je gebruiken voor sushi?
Sushi basiskennis
De online cursus over sushi maken
Het gratis sushi kennis pakket

31
JAN
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
31 jan, 14 en 28 feb 2025
Uitverkocht!
01
FEB
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
1 en 15 feb, 1 maart 2025
Uitverkocht!
03
FEB
Cursus “Fantastisch Fermenteren”3, 10 en 17 februari 2025
Uitverkocht!
04
FEB
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
4, 11 en 18 februari 2025
Uitverkocht!
06
FEB
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
6 februari 2025
1 plekje vrij gekomen!
07
FEB
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
7 februari 2025
1 plekje vrij gekomen!
15
FEB
Brood workshop “Super Zuurdesembrood Bakken”
15 februari 2025 (ochtend)
Gaat door, laatste plekken!
15
FEB
Brood workshop “Super Zuurdesembrood Bakken”
15 februari 2025 (middag)
Uitverkocht!
24
FEB
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
24, 25 en 26 februari 2025 te Woerden
Uitverkocht!
05
MRT
Culinaire citytrip naar Rome
5 t/m 8 maart 2025
Uitverkocht, met wachtlijst
14
MRT
Kookcursus “Super sous vide koken”
14 maart 2025
Gaat door, laatste plekken!
15
MRT
Kookcursus “Super sous vide koken”
15 maart 2025
Gaat door, laatste plekken!
17
MRT
Wijncursus SDEN 1 “Ik wéét wat van Wijn”
17 en 24 maart 2025
19
MRT
Pizza cursus “Perfecte Pizza” – Hele dag
19 maart 2025
Uitverkocht!
20
MRT
Cursus “Vlees Kennis” met top-slager Erik Waagmeester
20 maart & 3 april 2025 te Utrecht
20
MRT
Wijncursus “Fantastische Italiaanse Wijn”
20 maart, 3 en 17 april 2025
21
MRT
Cursus “Fantastisch Frans Brood Bakken”
21 en 22 maart 2025
Gaat door, laatste plekken!
22
MRT
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”22 maart 2025 om 11:00
Uitverkocht!
22
MRT
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
22 maart 2025 om 15:00
Gaat door, laatste plekken!
24
MRT
4 daagse kaascursus met Betty Koster 24 en 31 mrt, 7 en 14 april 2025 (examen 19 mei)
Gaat door, laatste plekken!
25
MRT
Wijncursus SDEN 2 “Ik weet méér van Wijn”25 maart, 1, 8 en 15 april 2025
Gaat door, laatste plekken!
28
MRT
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 28 maart 2025
Lunch editie
28
MRT
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
28 maart 2025 – Middag editie
Uitverkocht!
28
MRT
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 28 maart 2025
Diner editie
29
MRT
Brood workshop “Super Zuurdesembrood Bakken”
29 maart 2025 (ochtend)
Gaat door, laatste plekken!
29
MRT
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
29 maart 2025 – Ochtend editie
Gaat door, laatste plekken!
29
MRT
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 29 maart 2025
Lunch editie
Gaat door, laatste plekken!
29
MRT
Brood workshop “Super Zuurdesembrood Bakken”
29 maart 2025 (middag)
Gaat door, laatste plekken!
29
MRT
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”29 maart 2025 – Middag editie
Uitverkocht!
29
MRT
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 29 maart 2025
Diner editie
Uitverkocht!
02
APR
VIP Workshop “Super kaas & wijn combi’s”
2 april 2025 – Avond editie
04
APR
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
4 april 2025
Uitverkocht!
11
APR
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
11 april 2025 – Middag editie
Gaat door, laatste plekken!
12
APR
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
12 april 2025 – Ochtend editie
Gaat door, laatste plekken!
12
APR
Brood workshop “Perfecte Croissants Enzo”
12 april 2025 (ochtend)
Gaat door, laatste plekken!
12
APR
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
12 april 2025 – Middag editie
Uitverkocht!
12
APR
Brood workshop “Perfecte Croissants Enzo”
12 april 2025 (middag)
Gaat door, laatste plekken!
16
APR
Pizza cursus “Perfecte Pizza” – Hele dag
16 april 2025
17
APR
Pizza cursus “Perfecte Pizza” – Hele dag
17 april 2025
19
APR
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
19 april 2025 om 11:00
Gaat door, laatste plekken!
19
APR
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
19 april 2025 om 15:00
Gaat door, laatste plekken!
06
MEI
Wijncursus SDEN 1 “Ik wéét wat van Wijn”
6 en 13 mei 2025
09
MEI
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 9 mei 2025
Lunch editie
09
MEI
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 9 mei 2025
Diner editie
09
MEI
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
9 mei 2025
Diner editie 15:00
Uitverkocht!
10
MEI
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 10 mei 2025
Lunch editie
10
MEI
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
10 mei 2025
Lunch editie 10:00
Uitverkocht!
10
MEI
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 10 mei 2025
Diner editie
10
MEI
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
10 mei 2025
Diner editie 15:00
Uitverkocht!
15
MEI
VIP Workshop “Super kaas & wijn combi’s”
15 mei 2025 – Avond editie
Gaat door, laatste plekken!
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Winkelwagen
Scroll naar boven