Video afspelen over Kookcursus Caveman Kitchen

Kookcursus agenda

23
NOV
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
23 november 2024 – Ochtend editie
Uitverkocht!
23
NOV
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
23 november 2024 – Middag editie
Uitverkocht!
02
DEC
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden” 2, 9 en 16 december 2024
Uitverkocht!
07
DEC
Kookcursus “Super sous vide koken”
7 december 2024
Gaat door, laatste plekken!
31
JAN
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
31 jan, 14 en 28 feb 2025
01
FEB
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
1 en 15 feb, 1 maart 2025
03
FEB
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
3, 10 en 17 februari 2025
04
FEB
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
4, 11 en 18 februari 2025
06
FEB
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
6 februari 2025
Gaat door, laatste plekken!
07
FEB
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
7 februari 2025
Gaat door, laatste plekken!
24
FEB
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
24, 25 en 26 februari 2025 te Woerden
05
MRT
Culinaire citytrip naar Rome
5 t/m 8 maart 2025
20
MRT
Cursus “Vlees Kennis” met top-slager Erik Waagmeester
20 maart & 3 april 2025 te Utrecht
28
MRT
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
28 maart 2025 – Middag editie
29
MRT
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
29 maart 2025 – Ochtend editie
29
MRT
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
29 maart 2025 – Middag editie
04
APR
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
4 april 2025
11
APR
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
11 april 2025 – Middag editie
12
APR
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
12 april 2025 – Ochtend editie
12
APR
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
12 april 2025 – Middag editie
Gaat door, laatste plekken!
09
MEI
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
9 mei 2025
Diner editie 15:00
Uitverkocht!
10
MEI
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
10 mei 2025
Lunch editie 10:00
Gaat door, laatste plekken!
10
MEI
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
10 mei 2025
Diner editie 15:00
Gaat door, laatste plekken!
12
JUN
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
12 juni 2025
13
JUN
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
13 juni 2025
23
JUN
Ultimate Cooking Experience: “Caveman Kitchen” 23 t/m 26 juni 2025
Uitverkocht!
12
SEP
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
12 september 2025
Diner editie 15:00
13
SEP
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
13 september 2025
Lunch editie 10:00
13
SEP
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
13 september 2025
Diner editie 15:00
17
SEP
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
17 september 2025 – Ochtend editie
17
SEP
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
17 september 2025 – Middag editie
18
SEP
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
18 september 2025 – Ochtend editie
18
SEP
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
18 september 2025 – Middag editie
26
SEP
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
26 september 2025
27
SEP
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
27 september 2025
01
OKT
Cursus “Vlees Kennis” met top-slager Erik Waagmeester
1 & 2 oktober 2025 te Utrecht
13
OKT
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
13 & 27 oktober, 1 december 2025
14
OKT
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
14 & 28 oktober, 2 december 2025
21
OKT
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
21, 22 en 23 oktober 2025
07
NOV
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
7 & 21 november, 5 december 2025
08
NOV
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
8 & 22 november, 6 december 2025
09
DEC
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
9, 10, 11 december 2025
19
DEC
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
19 december 2025
20
DEC
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
20 december 2025
Exclusief kennispakket “Groente Fermenteren” (tijdelijk gratis!)
Exclusief kennispakket “Vlees & Biefstuk” (tijdelijk gratis!)
Exclusief kennispakket “Caveman Kitchen” (tijdelijk gratis!)
Mail me de nieuwe fermentatie data
Mail me de nieuwe vlees data
Mail me de nieuwe Caveman data

SAMEN BETER PROEVEN & SAMEN LEKKERDER KOKEN!

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Koken op echt vuur
Stoer & spectaculair
Kennis & kunde
Persoonlijke groei

CAVEMAN KITCHEN "VUUR & VLEES": BELEEF JE OER-KOOK-AVONTUUR IN DE VRIJE NATUUR EN THUIS!

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker eten met een goed verhaal? Ben je ook gek op BBQ en fikkie stoken? Wil je echt weten waar je voedsel vandaan komt? Wil je leren fermenteren, brood bakken, vis schoonmaken, wild en gevogelte uitbenen, vlees bereiden en paddestoelen zoeken zoals een bushcrafter? Lees dan hier verder over onze Caveman Kitchen!

We streven we naar puurheid, culinaire authenticiteit en een solide theoretische basis in combinatie met veel praktijkervaring en persoonlijke ondersteuning. Je gaat gewoon volop aan de bak met ècht koken. Echt eten zoals de natuur het bedoeld heeft. Met deze kennis en technieken ga je de rest van je leven beter koken!

Inhoud

Thijmen Apswoude

Thijmen Apswoude: bushcrafter

Eén van de beste en bekendste bushcrafters van Nederland is Thijmen Apswoude. Hij is een gepassioneerd expert op het gebied van leven en koken in harmonie met de natuur. Hij pakt dingen graag groot aan. Met z’n bedrijf Living by Nature heeft hij duizenden avontuurlijke cursisten geholpen met hun outdoor, bushcraft & survival skills, in o.a. Denemarken, Engeland, Zweden en Canada. Zijn jaar-opleiding is een begrip in de bushcraft-wereld.

Robert Verweij kookcursus chefkok

Chefkok Robert Verweij van TeesT

Chefkok Robert groeide op op een boerderij, maar belandde toch in het prachtige koksvak. Hij verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij, volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij als kok op sterrenniveau en als TV-kok bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen van wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij precies waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.

Deze superleuke kookcursus bij TeesT heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en daar ben ik echt blij mee!

De kookcursus Caveman Kitchen

Samen hebben Thijmen en Robert een supergave kookcursus van 4 complete dagen ontworpen voor enthousiaste kookliefhebbers. Het is een kookcursus in het bos, maar eigenlijk een complete experience! Want als je het doet, moet je het gelijk goed doen, nietwaar? Het is een kruising tussen outdoor cooking en culinair koken. Je kunt de luxe van je slaapplaats dus zelf kiezen en nemen ‘s avonds een glaasje goede wijn bij het diner. De 4 dagen zijn aanééngesloten en het programma is van circa 8.30 tot 20.30.

De cursus is voor ambitieuze hobbykoks en natuurliefhebbers die willen doorgroeien in de keuken èn in de natuur. Want met al je nieuwe kennis gaan al je kook-skills omhoog. Je hebt er dus iedere dag plezier van! De kookcursus is voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goede (wild)gerechten met een flink stuk beleving. En voor mensen die gewoon houden van fikkie stoken.

Deze kookcursus is een echte praktijkcursus. Natuurmens Thijmen leert je hands-on alles over het natuurlijke deel zoals vuur maken, vis schoonmaken, kruiden & paddestoelen zoeken, gevogelte en wild schoonmaken en uitbenen. Chefkok Robert (uit de Vinex) behandelt de broodnodige theorie en maakt de vertaalslag naar jouw eigen keuken en laat je stap-voor-stap zien hoe je ook thuis op een hoger niveau brood bakt, groenten fermenteert, vlees stooft, en nog veel meer. Want dingen goed kùnnen begint altijd bij kennis.

Wat ga je leren?

Je leert het dingen als garing, umami, fermentatie en de Maillard-reactie begrijpen en beheersen, waardoor je iedere dag je eten beter, smakelijker en efficiënter gaat bereiden. Bushcrafters gaan dus verfijnder koken en thuiskoks gaan stoerder koken.

Je gaat dus nieuwe technieken leren en je bestaande technieken verbeteren. Hierdoor wordt je culinaire toolset groter, waardoor je zowel outdoor als indoor betere resultaten krijgt. Dit is (onder voorbehoud) het programma:

DAG 1
• Koken op open vuur, houtskool en Caveman style
Groente fermenteren (zuurkool, kimchi, etc)
• Messen & mestechnieken
• Zelf vuur maken en aanhouden
• Kruiden en paddestoelen wild plukken

DAG 2
• Ree uitbenen en bereiden
Zuurdesem brood bakken in de Dutch oven
• Yoghurt en melkkefir fermenteren
• Soep maken op open vuur
• Vlees en groenten stoven

DAG 3
Vlees en vis roken: koud en warm roken
• Hele vis schoonmaken
• Vis bereiden op diverse manieren
• Vlees, vis en groente drogen
• Inleggen in zuur

DAG 4
• Orgaanvlees merg/tong/zwezerik
Hangi (kuilkoken)
• Kvas en tepache fermenteren
• Gevogelte schoonmaken
• Gevogelte bereiden op diverse manieren

Waarom ga je deze Outdoor Cooking cursus volgen?

• Je krijgt nieuwe culinaire skills: outdoor en in je dagelijkse koken
• Je gaat je bestaande skills duidelijk verbeteren
• Je groeit door in je culinaire vak of hobby
• Je krijgt er echte vrienden bij voor het leven
• Je leert alle tips & tricks van een bushcrafter en een chef-kok
• Al meer dan duizenden tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!

INVESTEER IN JOUW CULINAIRE LIFESTYLE

Praktische informatie

Wat kost de kookcursus?

• 4 dagen Outdoor Cooking kookcursus door een bushcrafter en chefkok
• 4 complete dagprogramma’s
• 12 zelf gemaakte belevenis-maaltijden
• Alle consumpties gedurende 4 dagen en avonden
• De online workshop over zuurdesem maken en vlees stoven (vandaag beginnen!)
• De online workshop over fermenteren (ook vandaag beginnen!)
• Alle lesmaterialen, zoals de brood- en vlees reader (direct te downloaden)
• Het dik verdiende funky getuigschrift voor boven je bed
895 euro all in
  (ook in termijnen te betalen)
Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug!

Dit is niet 1 kookcursus, dit zijn 19 kookcursussen!

Wanneer en hoe laat?

• De cursus is 1 midweek van maandagochtend tot donderdagavond
• Alle dagen zijn van 8:00 tot 20:00

Meenemen
• Niet al te nieuwe kleding die aansluit op de weersverwachting
• Evt. tent en slaapspullen
• Schort
• Zonnebrand
• Je notitieblok

Ik heb genoten! De tips & tricks bij TeesT zijn onbetaalbaar. Alles wordt stap-voor-stap behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevarieerder, dankjewel!

Het cursus adres

In het bos bij Blankenadijk 2
7437 PP Bathmen
Google Maps

Slaapplaatsen
Verschillende mensen hebben verschillende slaapbehoeften, dat begrijpen we. De één wil (gratis) in het bos voor de complete experience, de ander slaapt liever in een luxe bed. Dat begrijpen we en daarom zijn er de volgende opties:
• Je neemt zelf een tent mee en slaapt in het bos (zoals de docenten, supergezellig!)
• Je boekt zelf een slaapplaats in een hotel of B&B in de buurt
• Je slaapt lekker thuis in je eigen bed

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

whatsapp logo

OMDAT JE BIJ TEEST INVESTEERT IN JEZELF

Winkelwagen
Scroll naar boven