WIL JIJ OOK JE CULINAIRE KENNIS DELEN BIJ TEEST OVER KOKEN OF WIJN?

Inhoud

Wil jij ook lesgeven in jouw culinaire vak bij TeesT?

Bij TeesT werken we met gepassioneerde vakdocenten. Eigenlijk niet eens met docenten, we mogen samenwerken met de beste vakmensen van Nederland. Je vindt ze HIER. Deze toppers vinden het gaaf om een groep gepassioneerde cursisten les te geven. De cursisten zijn gedreven, want ze investeren hun eigen geld én tijd in culinaire groei.

We maken onderscheid tussen workshops van één dagdeel en cursussen van 1 tot 6 dagen. Veel onderwerpen hebben een workshop en een cursus. Bij een workshop leer je de basisbeginselen. Bij een cursus beginnen we bij het begin, zodat iedereen mee kan doen, maar is het doel om aan het eind hetzelfde of meer te kunnen èn weten dan de gemiddelde kok of wijnliefhebber.

Bij TeesT houden we van DOEN, maar dit kan niet zonder WETEN. Kennis is essentieel om te begrijpen wat je doet en hoe je dingen kunt aanpassen. PROCESBEHEERSING is ons mantra. De docent legt dus alles uitvoerig uit en kan antwoord geven op (praktisch) alle mogelijke vragen:
• Hoe laat ik mijn brooddeeg goed rijzen?
• Hoe krijg ik mijn biefstuk perfect op cuisson zonder grijze rand?
• Waarom is mijn thee soms iets te bitter?
• Wat zijn de gevaren bij groenten fermenteren?
• Hoe zorg ik dat m’n pizza niet aan m’n pizzaschep plakt?

Wat zijn de voordelen voor jou?

• Je kunt je passie en kennis delen met gedreven cursisten
• Je verdient extra geld met je vak
• Je ontwikkelt jezelf ook omdat je zelf ook weer in de stof duikt en bij leert
• Je promoot jezelf en evt. je bedrijf
• TeesT promoot jou en evt. je bedrijf
• Je bepaalt zelf je eigen agenda en tijden
• Bijna alle docenten worden benaderd om een boek te schrijven
• De administratieve rompslomp doet TeesT
• Jij doet alleen het leuke werk: les geven!

 
TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Wat heb je nodig?

• Een culinair onderwerp waar je héél veel van weet
• Ervaring met spreken voor een groep
• Een inschrijving bij de KvK om facturen te sturen

Wat is handig?

• Als je een passende locatie hebt of kent waar je les wilt geven
• Als je zelf de spullen hebt om de lessen te geven
• Enige bekendheid in je vak, wat jou als docent aantrekkelijk maakt
• Als je mogelijkheden hebt qua promotie, zoals een groot netwerk, nieuwsbrief of social media

 

Wat doet TeesT?

• TeesT maakt de website en verkoopt de cursus
• TeesT doet de marketing, advertenties en promotie
• TeesT regelt de inschrijvingen, facturatie, vragen en afmeldingen
• TeesT de planning qua locatie (in overleg)
• TeesT regelt evt de afwas (in overleg)
 

Wat doe jij?

• Je bereidt de cursus voor en doet de inkopen
• Je verzorgt de cursus of workshop

Wat zijn voorbeelden van docenten die we zoeken?

Alles kan wat culinair is, wij staan overal voor open! Het is natuurlijk wel handig als er een zekere vraag bestaat, dus dat de cursus gaat lopen. Denk aan sushi maken, barbecue workshop, pizza bakken (op termijn), food fotografie, wokken, vlees uitbenen, vis schoonmaken, Japans koken, Italiaans koken, risotto maken, wijn proeven, sauzen maken, vegan koken, vegetarisch koken, taarten bakken, HACCP wetgeving, chocolade maken, patisserie, en nog veel meer.
 

Goed om te weten

Je hebt zelf invloed op het succes van je cursus, door inzet van je promotiemogelijkheden. Je hoeft niets te investeren qua geld, alleen wat tijd om de cursus of workshop op te zetten. We kunnen de cursus zo vaak plannen als we willen. Sommige zijn 1 keer per jaar, sommige 12 of zelfs 14 keer. Je mag zelf bepalen wat je verdient.
 

Tijd voor actie!

Wil jij het docententeam van TeesT aanvullen met jouw kennis en passie? Mail of bel Robert dan via de contactpagina om een afspraak te maken.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen als docent!
Winkelwagen
Scroll naar boven