Reserveren voor Cursus “Fantastisch Frans Brood Bakken”
29 & 30 november 2024
Uitverkocht!

2 dagen

29 & 30 november 2024

10:00 tot 16:30

395



Helaas, deze cursus is uitverkocht!

Check snel de volgende data in de

COMPLETE AGENDA

BAK ZELF ALTIJD LEKKER LUCHTIG BROOD MET ZUURDESEM OF GIST NA DEZE SUPERLEUKE BROOD-BAK-CURSUS!

 

Ben jij een enthousiaste hobby-bakker en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar wil je graag luchtiger brood bakken wat altijd lukt? Wil je niet meer afhankelijk zijn van geluk? Wil je meer soorten brood bakken, ook broden die je nu nog niet kent? Wil je meer kennis en kunde over brood en deeg, zodat je deeg altijd perfect rijst?

Edwin Klaasen

 

Bakker Edwin Klaasen

Zuurdesemkenner Edwin startte in 2007 met Desemenzo. Sinds 2022 heeft hij een gloednieuwe bakkerij: BroodHeeren. Het is zijn bakkerij, brood-speeltuin en kenniscentrum. Het enthousiasme van deze charismatische bakker is aanstekelijk. Edwin heeft duizenden mensen beter brood leren bakken. We zijn blij en vereerd dat hij zijn gevoel en enorme kennis met jou wil delen in onze workshops en cursussen over brood bakken. Hij heeft voor jou vast wat  tips over zuurdesembrood bakken.

 

Tips & tricks van professionals zijn onbetaalbaar. Alles wordt stap-voor-stap behandeld. Ik heb nu veel meer controle over m’n deeg. M’n gezin is happy, dankjewel!
sara de jong
Sara de Jong
Tandarts & hobbybakker

De cursus brood bakken

Voor hobbybakkers heeft Edwin 3 speciale brood-bak-cursussen ontworpen van 2 dagen. Voor ambitieuze thuisbakkers die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bakken van goed brood. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met originele, goed gelukte broden.

Deze  cursus brood bakken heeft hij de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna zit je al snel met je handen in het deeg. Edwin laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle broden bakt waar je trots op kunt zijn.

 

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN, KLIK HIER!

 

Frans strokbrood

Programma cursus “Italiaans Brood Bakken”

• Gluten, stomen, kneden & bakken
• Rijstijd & rijstemperatuur
• Italiaans vloerbrood
• Crescente (voordeeg)
• Focaccia & ciabatta
• Stromboli & plaatpizza

Programma cursus “Hollands Brood Bakken”

• Gluten, stomen, kneden & bakken
• Rijstijd & rijstemperatuur
• Volkorenbrood & tarwebrood
• Busbrood & wit brood
• Bolletjes & pistoletten
• Gistdeeg, biga & voordeeg
• Tarwe, spelt & rogge
• Fries suikerbrood & krentenmik

Programma cursus “Frans Brood Bakken”

• Gluten, stomen, kneden & bakken
• Rijstijd & rijstemperatuur
• Alles over zuurdesem maken
• Croissant & pain au chocolat
• Brioche, epi & fougasse
• Pain de Campagne zuurdesem
• Gist baguette & zuurdesem baguette

 

zuurdesem brood


Wat kun en ken je na deze brood-bak-cursus?

Je begrijpt en beheerst het hele brood-bak-proces. Je gaat niet zomaar “recepten maken” maar Edwin leert je de technieken en wetenschap achter het brood bakken. Hierdoor wordt jouw brood voortaan beter, smakelijker en luchtiger. Beloofd!

Samenvatting
• 2 dagen leren brood bakken van èchte bakkers
• Mogelijk als vervolg op onze workshop brood bakken
• Je gaat al snel zelf aan de slag met gave degen en stoer brood
• Voor startende en gevorderde hobby-bakkers
• Veel theorie en veel praktijk

 

Wat krijg je en wat kost het?

• 2 volle dagen broodcursus van echte professionals
• 2 x lunch van heerlijk knapperig brood en biologische streekproducten
• Alle consumpties gedurende 2 dagen
• Veel gebakken brood voor thuis
• De reader met alle informatie en recepten
€ 395

 

Hoe laat?
• Van 9:45 tot 10:00 is er koffie
• De cursus start om 10:00 stipt
• De cursus duurt tot 16:30 à 17:00

Meenemen
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok
• Een grote tas

 

Ik ben me nu bewuster van de processen tijdens rijzen en bakken. Door nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op resultaten en die zijn volgens m’n vrienden super!
Joost Bakker
Bedrijfsleider en hobbybakker

Waar ga je brood bakken?

Broodheeren
Elftweg 44
Raamsdonksveer
Bekijk op Google Maps

Gratis parkeren
Voor de deur bij Broodheeren. Rijd iets verder het bedrijventerrein op naar de tweede rij met panden. Je kunt zowel de voor- als achteringang gebruiken.

 

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN:
DE BROOD CURSUSSEN EN WORKSHOPS ZIJN VAAK SNEL UITVERKOCHT!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven