Reserveren voor Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
23 november 2024 – Ochtend editie
Uitverkocht!

1 ochtend

23 november 2024

10:00 - 13:00

Oorspronkelijke prijs was: €125.Huidige prijs is: €99.



Helaas, deze cursus is uitverkocht!

Check snel de volgende data in de

COMPLETE AGENDA

GROENTEN FERMENTEREN: VOLG DE VIP WORKSHOP VAN 1 MIDDAG BIJ DE CHEFKOK THUIS!

 

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en geniet je van lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je echt goed groenten willen fermenteren? Zodat je groenten kunt omtoveren in heerlijke gerechten zoals kimchi, cortido en DIY zuurkool? Wetenschappelijk verantwoord, gezond, gastronomisch en superlekker?

Of wil je producten van je moestuin of voedselbos duurzaam conserveren en langer houdbaar maken? Lees dan verder over onze VIP kookworkshop met maximaal 5 personen!

 

Cursisten met tomaten die ze gaan fermenteren

 

De VIP kookworkshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren” in IJsselstein

Robert heeft een speciale kookworkshop van 1 ochtend of middag over groenten fermenteren samengesteld. Van wortels tot cortido en van kimchi tot zuurkool. Deze is voor hobbykoks die geïnteresseerd zijn in fermenteren en als fermentatie-beginners willen doorgroeien in de keuken. Maar ook professionele koks zijn welkom om de basis te leren, want fermenteren is duurzaam en gezond. Er is veel persoonlijke aandacht doordat de VIP workshop met maar 5 gezellige deelnemers tegelijk is.

Robert geeft samen met fermentatie-expert Meneer Wateetons al jaren de 3-daagse fermentatie-cursus en 3-daagse groentencursus. Deze kookcursussen hebben ze de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. Daarnaast fermenteert Robert veel in de stoere kookcursus Caveman Kitchen. Hij laat je altijd stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle fermentaties maakt waar je trots op kunt zijn.

 

Robert Verweij kookcursus chefkok

Wie is chefkok Robert Verweij?

Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij zelf veel in zijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok. Je kent hem waarschijnlijk van TV-programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft niet in recepten als lesstof, maar meer in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou.

 

De tips & tricks van de echte profs zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap uitvoerig behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevariëerder, dankjewel!

sara de jong
Sara de Jong
Tandarts & hobbykok

 

Waarom ga je deze kookworkshop volgen?

• Je gaat zelf aan de slag met heel veel gave fermentaties
• Maximaal 5 deelnemers, dus veel persoonlijke aandacht!
• Gegarandeerd de snelste manier om veel te leren over fermenteren
• Je groeit door in je culinaire vak of hobby
• Je leert alle tips & tricks van de chefkok
• 4,9 van de 5 sterren op Google Review
• Al meer dan 8500 tevreden cursisten gingen je voor bij TeesT
• Niet goed? Geld terug!

 

kimchi potten fermenteren

Wat kost de fermentatie workshop?

• De hele ochtend of middag fermentatie-workshop van de chefkok
• Alle consumpties zoals lekkere cappuccino uit Robert’s espresso-apparaat
• De online workshop “groenten fermenteren” (vandaag beginnen!)
• De afwas wordt natuurlijk voor je gedaan
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Je zelf gemaakte fermentaties voor thuis
Normaal € 125,00 maar nu voor maar 99 euro all in!
Tevredenheidsgarantie: niet goed, geld terug!

 

groenten snijden op de kookcursus

Hoe laat zijn de workshops?

Ochtend editie
• Vanaf 09:45 is er inloop met koffie en thee
• Om 10:00 start de workshop
• Rond 13:00 ronden we af

Middag editie
• Vanaf 13:30 is er inloop met koffie en thee
• Om 13:45 start de workshop
• Rond 16:45 ronden we af

Meenemen
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok

 

De kookworkshop heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m’n resultaten en die zijn echt super!

Joost Bakker

Bedrijfsleider en hobbykok

Waar is de workshop over groenten fermenteren?

Bij Robert thuis!
Lekstraat 11
3404 KH IJsselstein
Google Maps

Gratis parkeren
Voor de deur of in de straat (Lekstraat of Maassingel)

 

Salade groenten fermenteren

 

ER ZIJN MAAR 5 PLEKKEN PER WORKSHOP, DUS SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven