Sushi cursus agenda

12
DEC
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
12 december 2024
Gaat door, laatste plekken!
13
DEC
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
13 december 2024
Uitverkocht!
21
MRT
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
21 maart 2025
22
MRT
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
22 maart 2025
16
MEI
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
16 mei 2025
17
MEI
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
17 mei 2025
07
NOV
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
7 november 2025
08
NOV
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
8 november 2025
12
DEC
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
12 december 2025
13
DEC
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
13 december 2025
Exclusief kennispakket “Super Sushi Maken” (tijdelijk gratis!)
Mail me de nieuwe sushi data
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

OMDAT HET EEN INVESTERING IN JEZELF IS

Echt Japans koken
Perfecte sushi
Vele soorten
Top ingrediënten

Jij gaat echt goede sushi maken na deze kookcursus van 1 dag!

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je beter sushi willen maken omdat je nu nog niet tevreden bent? Wil je veel meer soorten verse sushi en sashimi maken, ook de authentieke Japanse soorten die je nu nog niet kent?

Inhoud

Meesterkok eddy van den langenbergh

Meesterkok Eddy Van Den Langenbergh

Hij leerde de finesses van het sous vide koken en sauzen maken bij culinaire grootheden als Mario Vino, Felix Alen, El Bulli, Bruno Goussault en Joël Robuchon. Daarnaast deed hij opleidingen zoals microbiologie aan de Universiteit van Leuven en won hij diverse (inter)nationale kookwedstrijden. Zijn ervaring voor de sushi-cursus deed hij op bij Amatsu, Yamazoto in het Okura en Ko’uzi. Hij is een wandelende kook-encyclopedie van wie je heel veel gaat leren.

Deze superleuke kookcursus bij TeesT heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en daar ben ik echt blij mee!

De Japanse kookcursus over sushi maken in Woerden

Eddy heeft een speciale Japanse kookcursus van 1 dag ontworpen met een hoofdrol voor sushi. Voor ambitieuze sushi-liefhebbers die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed Japans eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.

De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna sta je al snel in de professionele keuken. Eddy laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle sushi maakt waar je trots op kunt zijn.

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Sushi cursus programma

• De geschiedenis en oorsprong van sushi: de basics
• Perfecte sushirijst maken (hier vind je ons sushi rijst recept!)
• Vis schoonmaken & prepareren: de basics
• Maki, hosomaki, futomaki en uramaki sushi maken
• Tamagoyaki maken (Japanse sushi-omelet)
• Hardware: van matjes en messen tot rijstkoker
• Ingrediënten: sojasauzen, ponzu, wasabi, gember, etc. 
• Sashimi maken
Je doet zoveel mogelijk zelf, sommige onderwerpen zijn een demonstratie omdat we dan meer onderwerpen kunnen behandelen.

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

Waarom ga je de cursus volgen bij Meesterkok Eddy?

• Je groeit door in je hobby of vak
• Nog beter zelf sushi en sashimi kunnen maken voor je gasten
• Je leert alle tips & tricks van de sushi-autoriteit
• Al honderden tevreden cursisten gingen je voor
• Gratis de online workshop over sashimi en vis prepareren (vandaag beginnen!)
• Zeer goed bereikbaar tussen Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag
• Zowel een 9,8 op Google Reviews als op Facebook
• Niet goed? Geld terug!

DUIZENDEN CURSISTEN GINGEN JE VOOR

Praktische informatie

Wat kost de kookcursus?

• 1 hele dag cursus van een Meesterkok in het maken van sushi en sashimi
• De hoogste kwaliteit Japanse ingrediënten
• Alle consumpties gedurende de hele dag
• De reader met sushi-informatie en recepten
• De online workshop over sashimi en vis prepareren
• De heerlijke Japanse lunch
• Zelf gemaakte sushi voor thuis
• Het funky getuigschrift voor…

Deze investering in jezelf kost normaal € 250 maar tijdelijk is onze aanbieding:
€ 197 all in
En als je niet tevreden bent krijg je je geld terug.

Hoe laat?
• Van 9:15 tot 09:30 is er koffie en thee
• Om stipt 09:30 start de cursus
• De cursus duurt tot circa 15:30

Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen
• Je eigen fileermes of sushimes (niet verplicht)
• Evt. een bakje met deksel voor mocht je wat sushi mee naar huis willen nemen

Ik heb genoten! De tips & tricks bij TeesT zijn onbetaalbaar. Alles wordt stap-voor-stap behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevarieerder, dankjewel!

Het cursus adres in Woerden

Workshop Factory
Touwslagersweg 12
3449 HX Woerden
Google maps

Gratis parkeren
Recht voor de deur

whatsapp logo

MEEDOEN = SUPER SUSHI MAKEN

Winkelwagen
Scroll naar boven