Kookcursus agenda
20 maart & 3 april 2025 te Utrecht
10 mei 2025
Lunch editie 10:00
Gaat door, laatste plekken!
10 mei 2025
Diner editie 15:00
Gaat door, laatste plekken!
DUIZENDEN CURSISTEN GINGEN JE VOOR
92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.
Jij gaat perfecte biefstuk bakken na deze kookworkshop: beloofd!
Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je nòg beter biefstuk, entrecote of ribeye willen bakken omdat je nu nog niet tevreden bent? En wil je dat leren met een heel klein groepje bij de chefkok thuis?
Inhoud
Chefkok Robert Verweij van TeesT
Chefkok Robert groeide op op een boerderij, maar belandde toch in het prachtige koksvak. Hij verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij, volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij als kok op sterrenniveau en als TV-kok bij RTL4.
Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen van wat je doet en wat er gebeurt. Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij precies waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.
De kookworkshop over biefstuk bakken
Robert heeft een speciale kookworkshop van 1 middag over biefstuk ontworpen voor voor enthousiastelingen. Hobbykoks die al graag biefstuk bakken, maar het nu ècht goed willen leren. Voor vleesliefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van supermals vlees. En voor thuiskoks die hun vrienden en familie willen verwennen met echt lekkere steak.
Wat heel bijzonder is: Robert verzorgt deze workshop thuis in zijn eigen uitgebreide keuken! Hij heeft alles thuis voor je klaar staan: van sous vide apparaten en grillpannen tot de Big Green Egg. Hij laat je stap-voor-stap zien hoe je rood vlees perfect bereid in de pan, op de barbecue en met sous vide. Doordat je begrijpt hoe het werkt, heb je nooit meer een recept nodig. Je gaat diverse soorten vlees zelf bereiden en opeten. Uiteraard met een lekker glas wijn of een (speciaal)biertje erbij.
Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid
Waarom deze biefstuk workshop volgen bij TeesT?
• Je groeit door in je culinaire hobby
• Veel persoonlijke begeleiding: max 6 deelnemers!
• De locatie is centraal in Nederland, dichtbij de A2 en A12
• Je krijgt gratis de online biefstuk-workshop zodat je vandaag kunt starten
• Korter en voordeliger dan de driedaagse cursus vlees bereiden
• Je leert alle tips & tricks over rood vlees bakken
• Duizenden tevreden TeesT-cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!
MEEDOEN = MEER VAN VLEES GENIETEN
Wat kun je na deze VIP kookworkshop?
√ Rood vlees bakken, grillen, barbecueën, sous vide garen en grillen
√ Je leert over tournedos, ribeye, rosbief, entrecote en bavette
√ Door inzichten uit de wetenschap weet je meer dan 90% van de professionals
√ Je kunt dus ook lamsracks, varkenshaas perfect garen tot rare, medium of well-done
√ Je weet alles over olie, boter en in welke pan je je vlees kunt bakken
√ Je kunt je gasten verwennen met echt goede biefstuk zoals bij Loetje
Tip: Robert beantwoordt vast de 6 meest gestelde vragen over biefstuk bakken
Praktische informatie
Wat kost de kookworkshop “Perfecte Biefstuk”?
• 1 middag workshop met max 6 personen bij de chefkok thuis
• De vleescursus-reader met theorie direct als E-book in je mailbox
• Stoere biefstuk-lunch of diner met een lekker glas rode wijn of (speciaal)bier
• De online biefstuk-workshop waarmee je vandaag kunt starten
• De rest van je leven perfecte biefstuk eten
Voor maar € 125 all-in (En ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug)
Hoe laat is de biefstuk workshop?
Lunch editie
• Om 10:00 is er koffie
• Om 10:15 start de workshop
• Rond 13:00 start de lunch
• Rond 14:00 ronden we af
Diner editie
• Om 15:00 is er koffie
• Om 15:15 start de workshop
• Rond 19:00 ronden we af
Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen
Waar is de kookworkshop over vlees?
Bij chefkok Robert thuis
Lekstraat 11
3404 KH IJsselstein
Google Maps
Gratis parkeren
Voor de deur of in de straat (Lekstraat of Maassingel)
MEEDOEN = ALTIJD PERFECTE BIEFSTUK