Kaas en wijn agenda
7 okt, 4, 18 nov & 25 nov (examen 13 jan ’25)
Uitverkocht!
17 okt, 14 & 28 nov, 12 dec 2024
Uitverkocht!
25 oktober, 8 & 22 november 2024
Uitverkocht!
10 december 2024 – Avond editie
Gaat door, laatste plekken!
24 en 31 mrt, 7 en 14 april 2025 (examen 19 mei)
SAMEN BETER PROEVEN & SAMEN LEKKERDER KOKEN!
92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.
Maak zelf super kaas en wijn combinaties na de workshop met de chefkok en vinoloog!
Ben jij een echte kaas- en wijn liefhebber? En ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je de kaas en wijn combinaties beter op elkaar aan willen laten sluiten? En wil je dat leren met een kleine groep bij de vinoloog/chefkok thuis?
Inhoud
Vinoloog Robert Verweij
Robert komt uit een gezellige familie van veehandelaars, kaasmakers en bakkers. Hij verzorgt al meer dan 20 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire cursus-bedrijf TeesT.
Duizenden kook- en wijnliefhebbers zoals jij volgde bij hem cursussen in verschillende onderwerpen. Je kent hem waarschijnlijk als TV-kok van programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.
Om een goede wijndocent te zijn moet je zelf ook blijven leren. Daarom is Robert naast “Vinoloog van de Wijnacademie” ook “Official Certified Sherry Educator”, “MEI Master Wine Taster”, “Spanish Wine Educator” en “Sabreur du Confrérie du Sabre d’Or”. Er is bij Robert altijd ruimte voor persoonlijke verhalen en om te lachen. Meer over Robert vind je hier.
Het is Robert’s missie om jou meer te laten genieten van goede wijn. Hij geeft je veel tips voor het wijn serveren bij het eten of wijn drinken met je vrienden en familie. Van glaswerk en temperatuur tot wijn-spijs combinaties. Door z’n lange ervaring als spreker en Aanbevolen Wijndocent weet hij waar voor jou de winst te behalen is.
De VIP proeverij over kaas en wijn combineren
Robert heeft een speciale kaas en wijn workshop van 1 middag of avond over wijn en kaas ontworpen voor enthousiaste wijn-spijs liefhebbers. Bourgondiërs die tijd en aandacht willen geven aan het serveren van mooie kaas-wijn combinaties. Dat zijn vaak hobbyisten maar er doen ook medewerkers uit retail of horeca mee. Deze workshop wil je niet missen!
Wat heel bijzonder is: Robert verzorgt deze workshop thuis! Je zit dus aan zijn tafel en gebruikt zijn wijnglazen. Hij neemt je mee in zijn wereld van wijn-spijs combinaties. Robert laat hij je stap-voor-stap proeven welke combinaties wel of niet werken en waarom niet. Hij gelooft niet in kant-en-klare lijstjes maar in een persoonlijke benadering van begrijpen, proeven en beredeneren.
Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid
Waarom ga je de kaas en wijn proeverij volgen bij Robert?
• Je groeit door in je culinaire hobby
• Veel persoonlijke begeleiding: max 8 deelnemers!
• Centraal in Nederland, dichtbij de A2, A12 en A27
• Online begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Je krijgt gratis de online wijn-proef-workshop zodat je vandaag kunt starten
• Korter en voordeliger dan de kaascursus en wijn-spijs cursus
• Je leert alle tips & tricks over wijn & spijs combineren
• Duizenden tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!
INVESTEER IN JOUW CULINAIRE LIFESTYLE
Wat kun je na deze gezellige en leerzame proeverij?
√ Je kunt goede combinaties maken doordat je begrijpt wat er gebeurt
√ Je begrijpt welke combinaties wel werken en welke niet
√ Je kunt een kloppend kaasplateau maken met de juiste volgorde
√ Je leert interessante nieuwe kazen en wijnen kennen
√ Je begrijpt waarom Port en rode wijn vaak niet zo’n goede keus zijn bij kaas
√ Gasten verwennen met kloppende kaas/wijn combinaties op hoog niveau
Praktische informatie
Wat kost de VIP workshop?
• 1 middag of avond VIP workshop met max 8 personen
• De kaas en wijn reader met theorie als E-book
• Wijn van Wijnkoperij Oostendorp en kaas van l’Amuse
• De online wijn-workshop waarmee je vandaag kunt beginnen
117 euro all-in (ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!)
Hoe laat is de workshop?
Middag editie
• Om 10:45 is er koffie en thee
• Om 11:00 start de workshop
• Rond 14:00 ronden we af
Avond editie
• Om 18:45 is er koffie en thee
• Om 19:00 start de workshop
• Rond 22:30 à 22:45 ronden we af
Waar is de workshop over kaas en wijn?
Bij Robert thuis!
Lekstraat 11
3404 KH IJsselstein
Google Maps
Gratis parkeren
Voor de deur of in de straat (Lekstraat of Maassingel)
Kaas informatie
Hoe kun je wijn en kaas combineren?
Wijn en spijs tips: kaas combineren met wijn
Workshop kaas & wijn combineren met chef-kok
17 tips voor een geslaagd kaasplateau
Kaasproductie: geschiedenis en de plaats
4 dagen kaas en wijn cursus met Betty Koster
Het kaas & wijn proefformulier
Hoe werkt kaas serveren en het kaasplateau?
Hoe kun je beter kaas kopen, snijden & bewaren
4 avonden wijn en spijs cursus met vinoloog
Kaasproductie: het vee en het voer
Bacteriën en schimmels bij kaas
In de kaasmakerij: kaas maken
Column: “Restaurant Fromage”
Het kaas woordenboek
Kaas: korst en rijping
Kazen per land
TIP: DEZE WORKSHOP ZIT VAAK SNEL VOL