Kaas en wijn agenda

07
OKT
4 daagse kaascursus met Betty Koster
7 okt, 4, 18 nov & 25 nov (examen 13 jan ’25)
Uitverkocht!
17
OKT
Wijncursus SDEN 2 “Ik weet méér van Wijn”
17 okt, 14 & 28 nov, 12 dec 2024
Uitverkocht!
25
OKT
Wijncursus “Fantastische Italiaanse Wijn”
25 oktober, 8 & 22 november 2024
Uitverkocht!
10
DEC
VIP Workshop “Super kaas & wijn combi’s”
10 december 2024 – Avond editie
Gaat door, laatste plekken!
05
MRT
Culinaire citytrip naar Rome
5 t/m 8 maart 2025
17
MRT
Wijncursus SDEN 1 “Ik wéét wat van Wijn”
17 en 24 maart 2025
20
MRT
Wijncursus “Fantastische Italiaanse Wijn”
20 maart, 3 en 17 april 2025
24
MRT
4 daagse kaascursus met Betty Koster
24 en 31 mrt, 7 en 14 april 2025 (examen 19 mei)
25
MRT
Wijncursus SDEN 2 “Ik weet méér van Wijn”
25 maart, 1, 8 en 15 april 2025
02
APR
VIP Workshop “Super kaas & wijn combi’s”
2 april 2025 – Avond editie
06
MEI
Wijncursus SDEN 1 “Ik wéét wat van Wijn”
6 en 13 mei 2025
15
MEI
VIP Workshop “Super kaas & wijn combi’s”
15 mei 2025 – Avond editie
29
SEP
Wijncursus SDEN 1 “Ik wéét wat van Wijn”
29 sept & 6 okt 2025
07
OKT
VIP Workshop “Super kaas & wijn combi’s”
7 oktober 2025 – Avond editie
03
NOV
4 daagse kaascursus met Betty Koster
3, 10, 17 en 24 nov 2025 (examen 8 dec)
04
NOV
Wijncursus SDEN 2 “Ik weet méér van Wijn”
4, 11, 18 nov & 2 dec 2025
07
NOV
Wijncursus “Fantastische Italiaanse Wijn”
7, 21 nov & 5 dec 2025
27
NOV
Wijncursus SDEN 1 “Ik wéét wat van Wijn”
27 nov & 11 dec 2025
Exclusief kennispakket “Wijn Proeven” (tijdelijk gratis!)
Mail me de nieuwe wijncursus data
Mail me de nieuwe kaas data

SAMEN BETER PROEVEN & SAMEN LEKKERDER KOKEN!

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Kaas & wijn
VIP proeverij
Max 8 personen
Bij vinoloog thuis

Maak zelf super kaas en wijn combinaties na de workshop met de chefkok en vinoloog!

Ben jij een echte kaas- en wijn liefhebber? En ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je de kaas en wijn combinaties beter op elkaar aan willen laten sluiten? En wil je dat leren met een kleine groep bij de vinoloog/chefkok thuis?

3
4
2
5
1
Previous slide
Next slide

Inhoud

Robert Verweij kookcursus chefkok

Vinoloog Robert Verweij

Robert komt uit een gezellige familie van veehandelaars, kaasmakers en bakkers. Hij verzorgt al meer dan 20 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire cursus-bedrijf TeesT.

Duizenden kook- en wijnliefhebbers zoals jij volgde bij hem cursussen in verschillende onderwerpen. Je kent hem waarschijnlijk als TV-kok van programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.

Om een goede wijndocent te zijn moet je zelf ook blijven leren. Daarom is Robert naast “Vinoloog van de Wijnacademie” ook “Official Certified Sherry Educator”, “MEI Master Wine Taster”, “Spanish Wine Educator” en “Sabreur du Confrérie du Sabre d’Or”. Er is bij Robert altijd ruimte voor persoonlijke verhalen en om te lachen. Meer over Robert vind je hier.

Het is Robert’s missie om jou meer te laten genieten van goede wijn. Hij geeft je veel tips voor het wijn serveren bij het eten of wijn drinken met je vrienden en familie. Van glaswerk en temperatuur tot wijn-spijs combinaties. Door z’n lange ervaring als spreker en Aanbevolen Wijndocent weet hij waar voor jou de winst te behalen is.

Door deze gezellige wijncursus bij TeesT geniet ik meer van wijn. Ik heb veel nieuwe wijnen leren kennen en weet nu nog beter wat ik zelf lekker vind!

De VIP proeverij over kaas en wijn combineren

Robert heeft een speciale kaas en wijn workshop van 1 middag of avond over wijn en kaas ontworpen voor enthousiaste wijn-spijs liefhebbers. Bourgondiërs die tijd en aandacht willen geven aan het serveren van mooie kaas-wijn combinaties. Dat zijn vaak hobbyisten maar er doen ook medewerkers uit retail of horeca mee. Deze workshop wil je niet missen!

Wat heel bijzonder is: Robert verzorgt deze workshop thuis! Je zit dus aan zijn tafel en gebruikt zijn wijnglazen. Hij neemt je mee in zijn wereld van wijn-spijs combinaties. Robert laat hij je stap-voor-stap proeven welke combinaties wel of niet werken en waarom niet. Hij gelooft niet in kant-en-klare lijstjes maar in een persoonlijke benadering van begrijpen, proeven en beredeneren.

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Waarom ga je de kaas en wijn proeverij volgen bij Robert?

• Je groeit door in je culinaire hobby
• Veel persoonlijke begeleiding: max 8 deelnemers!
• Centraal in Nederland, dichtbij de A2, A12 en A27
• Online begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Je krijgt gratis de online wijn-proef-workshop zodat je vandaag kunt starten
• Korter en voordeliger dan de kaascursus en wijn-spijs cursus
• Je leert alle tips & tricks over wijn & spijs combineren
• Duizenden tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!

INVESTEER IN JOUW CULINAIRE LIFESTYLE

Wat kun je na deze gezellige en leerzame proeverij?

√  Je kunt goede combinaties maken doordat je begrijpt wat er gebeurt
√  Je begrijpt welke combinaties wel werken en welke niet
√  Je kunt een kloppend kaasplateau maken met de juiste volgorde
√  Je leert interessante nieuwe kazen en wijnen kennen
√  Je begrijpt waarom Port en rode wijn vaak niet zo’n goede keus zijn bij kaas
√  Gasten verwennen met kloppende kaas/wijn combinaties op hoog niveau

Praktische informatie

Wat kost de VIP workshop?

• 1 middag of avond VIP workshop met max 8 personen
• De kaas en wijn reader met theorie als E-book
• Wijn van Wijnkoperij Oostendorp en kaas van l’Amuse
• De online wijn-workshop waarmee je vandaag kunt beginnen
117 euro all-in  (ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!)

Hoe laat is de workshop?

Middag editie
• Om 10:45 is er koffie en thee
• Om 11:00 start de workshop
• Rond 14:00 ronden we af

Avond editie
• Om 18:45 is er koffie en thee
• Om 19:00 start de workshop
• Rond 22:30 à 22:45 ronden we af

Als chef en vinoloog weet Robert echt veel van wijn-spijs combineren. Ik kan nu veel beter wijn en kaas pairen voor m'n gasten, dankjewel!

Waar is de workshop over kaas en wijn?

Bij Robert thuis!
Lekstraat 11
3404 KH IJsselstein
Google Maps

Gratis parkeren
Voor de deur of in de straat  (Lekstraat of Maassingel)

Kaas informatie

whatsapp logo

TIP: DEZE WORKSHOP ZIT VAAK SNEL VOL

Winkelwagen
Scroll naar boven