Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

KOOKCURSUS AGENDA

23
NOV
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
23 november 2024 – Ochtend editie
Uitverkocht!
23
NOV
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
23 november 2024 – Middag editie
Uitverkocht!
02
DEC
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden” 2, 9 en 16 december 2024
Uitverkocht!
06
DEC
Kookcursus “Super sous vide koken”
6 december 2024
Uitverkocht!
07
DEC
Kookcursus “Super sous vide koken”
7 december 2024
Gaat door, laatste plekken!
12
DEC
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
12 december 2024
Gaat door, laatste plekken!
13
DEC
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
13 december 2024
Uitverkocht!
14
DEC
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 14 december 2024 te Houten
Lunch editie
Gaat door, laatste plekken!
14
DEC
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 14 december 2024 te Houten
Diner editie
Gaat door, laatste plekken!
31
JAN
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
31 jan, 14 en 28 feb 2025
01
FEB
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
1 en 15 feb, 1 maart 2025
03
FEB
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
3, 10 en 17 februari 2025
04
FEB
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
4, 11 en 18 februari 2025
06
FEB
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
6 februari 2025
Gaat door, laatste plekken!
07
FEB
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
7 februari 2025
Gaat door, laatste plekken!
24
FEB
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
24, 25 en 26 februari 2025 te Woerden
05
MRT
Culinaire citytrip naar Rome
5 t/m 8 maart 2025
14
MRT
Kookcursus “Super sous vide koken”
14 maart 2025
15
MRT
Kookcursus “Super sous vide koken”
15 maart 2025
20
MRT
Cursus “Vlees Kennis” met top-slager Erik Waagmeester
20 maart & 3 april 2025 te Utrecht
21
MRT
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
21 maart 2025
22
MRT
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
22 maart 2025
28
MRT
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
28 maart 2025 – Middag editie
29
MRT
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
29 maart 2025 – Ochtend editie
29
MRT
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
29 maart 2025 – Middag editie
04
APR
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
4 april 2025
11
APR
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
11 april 2025 – Middag editie
12
APR
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
12 april 2025 – Ochtend editie
12
APR
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
12 april 2025 – Middag editie
Gaat door, laatste plekken!
09
MEI
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
9 mei 2025
Diner editie 15:00
Uitverkocht!
10
MEI
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
10 mei 2025
Lunch editie 10:00
Gaat door, laatste plekken!
10
MEI
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
10 mei 2025
Diner editie 15:00
Gaat door, laatste plekken!
16
MEI
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
16 mei 2025
17
MEI
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
17 mei 2025
23
MEI
Kookcursus “Super sous vide koken”
23 mei 2025
12
JUN
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
12 juni 2025
13
JUN
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
13 juni 2025
23
JUN
Ultimate Cooking Experience: “Caveman Kitchen” 23 t/m 26 juni 2025
Uitverkocht!
12
SEP
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
12 september 2025
Diner editie 15:00
13
SEP
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
13 september 2025
Lunch editie 10:00
13
SEP
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
13 september 2025
Diner editie 15:00
17
SEP
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
17 september 2025 – Ochtend editie
17
SEP
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
17 september 2025 – Middag editie
18
SEP
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
18 september 2025 – Ochtend editie
18
SEP
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
18 september 2025 – Middag editie
26
SEP
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
26 september 2025
27
SEP
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
27 september 2025
01
OKT
Cursus “Vlees Kennis” met top-slager Erik Waagmeester
1 & 2 oktober 2025 te Utrecht
10
OKT
Kookcursus “Super sous vide koken”
10 oktober 2025
11
OKT
Kookcursus “Super sous vide koken”
11 oktober 2025
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

KOOKWORKSHOP, KOOKLES OF KOOKCURSUS VOLGEN? GROENTEN, FERMENTEREN, SOUS VIDE EN PASTA

Ben jij een ambitieuze hobbykok die door wil groeien in z’n hobby? Houdt je van echt goed eten serveren aan je familie of vrienden? Dan kan TeesT je helpen! Na onze kookcursussen kun je echt goed koken. Niet omdat je recepten hebt geleerd (die heb je genoeg) maar omdat je begrijpt wat er gebeurt in je potten en pannen. En daar heb je de rest van je leven plezier van!

Er is vaak vrij veel basisinformatie beschikbaar, maar dat is lang niet altijd praktische kennis waar je zelf mee aan de slag kunt. Maar ontspan! Wij hebben een begrijpelijk en kloppend verhaal voor je samengesteld. Je leert de kookprocessen beheersen, daardoor krijg je een hoge en constante kwaliteit.

Bij TeesT ga je koken als een pro omdat je begrijpt wat je goed doet

Inhoud

Robert Verweij kookcursus chefkok

Chefkok Robert Verweij van TeesT

Chefkok Robert groeide op op een boerderij, maar belandde toch in het prachtige koksvak. Hij verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij, volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij als kok op sterrenniveau en als TV-kok bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen van wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij precies waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.

Kookcursus sous vide koken

Na deze cursus kun je duidelijk beter sous vide koken dan 99% van de professionele koks: beloofd!  MEER INFO

Kookworkshop groenten fermenteren

Leer in 1 ochtend of middag groenten fermenteren bij de chefkok thuis. Gezond, duurzaam en superlekker!  MEER INFO

Kookcursus fermenteren

Na deze cursus fermenteer je zelf zuurdesem, groenten, kimchi, yoghurt, kaas, (fris)drank en maak je zelf worst.   MEER INFO

Vegetarische kookcursus over groenten

Na deze cursus bereid je groenten altijd succesvol op zo’n 30 nieuwe manieren.  MEER INFO

Kookcursus over sushi maken: “SushiMeesters”

Meesterkok Eddy leert je alle fijne kneepjes zodat je zelf thuis verse sushi en sashimi kunt maken. MEER INFO

 

Goede sfeer en afwisseling theorie en praktijk. In 3 gezellige dagen wordt alles word stap-voor-stap behandeld. Naast kennis en kunde ook veel humor. Bedankt Meneer Wateetons en Robert!

Kookcursus over saus: “SausMeesters”

Leer van een echte Meesterkok echt goed saus maken. Het draait om de kooktechnieken, waardoor je de rest van je leven alle sauzen ter wereld fantastisch kunt maken!  MEER INFO

Workshop pasta maken

Deze kookworkshop over Italiaanse pasta maken is met Pasta Nanna. Je leert de basis van pasta en prachtige gevulde pasta maken.  MEER INFO

Kookcursus verse pasta maken

Na deze cursus maak je zeer veel soorten verse pasta met authentieke Italiaanse sauzen.  MEER INFO

Culinaire Citytrip naar Rome

Houd jij van Italiaans eten en Italiaanse wijn? Dan nemen Simon en Robert je mee naar het Italië! Ze laten je alle bekende en onbekende gastronomische hotspots zien.  MEER INFO

Deze kookcursus had ik veel eerder moeten doen. Het waren 3 zeer leerzame dagen waar ik nog lang plezier van ga hebben. Chef Robert en wetenschapper Wateetons brengen hun enorme kennis op een leuke wijze.

• Wil je een constante en hoge kwaliteit?
• Wil je te gekke gerechten serveren aan je gasten?
• Wil je de wetenschap achter het koken leren kennen?
• Wil je je eigen creativiteit gebruiken voor nieuwe recepten?
• Volg dan de kookworkshop of kookcursus bij TeesT!

Tip 1: kijk ook bij onze recepten en video’s!
Tip 2: je kunt cursussen van TeesT ook cadeau geven met deze kadobon!

Wat is het verschil tussen de pasta-workshop en pasta-cursus?

• De pasta workshop is één dagdeel, de pasta cursus is 2 hele dagen, dus 4 x zo lang
• Op de cursus maak je zelf nóg meer verse pasta, ook om mee naar huis te nemen
• De kookworkshop is vooral dóén en beknopter qua theorie, de cursus bevat meer theorie
• Op de cursus leer je veel meer soorten Italiaanse pasta maken
• De focus bij de workshop is op pasta, op de cursus behandelen maken we ook de klassieke pasta sauzen
• De workshop is wat goedkoper dan de cursus

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Winkelwagen
Scroll naar boven