Italiaanse kookcursussen
Lunch editie
Gaat door, laatste plekken!
Diner editie
Gaat door, laatste plekken!
SAMEN BETER PROEVEN & SAMEN LEKKERDER KOKEN!
92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.
ZELF GEMAAKTE PASTA DIE ALTIJD PERFECT LUKT NA 2 DAGEN ITALIAANSE KOOKCURSUS!
Ben jij een enthousiaste hobby-kok? Ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je nog beter pasta willen maken? Met heerlijke Italiaanse sauzen en Italiaanse wijn? Hoort lekker eten en drinken bij jouw levensstijl?
Wil je veel meer soorten verse pasta maken, ook de authentieke Italiaanse soorten? Dat ga je leren van de enige echte Pasta Nanna en chefkok Robert. Gewoon gezellig, met een glaasje wijn erbij! Dus jij gaat leren, lekker eten en genieten, wij regelen de afwas. Dat wil je dus niet missen!
Inhoud
Jouw pasta docente: Pasta Nanna
We vinden het erg leuk dat we samen werken met Pasta Nanna, bekend van haar zeer populaire Instagram page met pasta video’s. Het is haar missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over prachtige pasta maken. Ze deelt graag al haar tips en geheimen met jou, zodat je thuis zelf echt mooie gevulde pasta kunt maken.
Chefkok Robert Verweij van TeesT
Chefkok Robert groeide op op een boerderij, maar belandde toch in het prachtige koksvak. Hij verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij, volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij als kok op sterrenniveau en als TV-kok bij RTL4.
Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen van wat je doet en wat er gebeurt. Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij precies waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.
De Italiaanse kookcursus over verse pasta maken
Pasta Nanna en Robert hebben een kookcursus van 2 dagen over pasta gemaakt, speciaal voor echte Italië liefhebbers. Hobbykoks die willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed Italiaans eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.
De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna zit je al snel met je handen in het deeg. Pasta Nanna laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle pasta-gerechten maakt waar je trots op kunt zijn.
Naast de bekende soorten mèt de pastamachine (spaghetti, fettuccine, linguine, pappardelle) gaan we ook zelf pasta maken met de hand, dus zonder pastamachine. Farfalle, garganelli, cavatelli, fusilli calabresi en orecchiette pugliesi, noem maar op. Ook risotto, gnocchi di patate, gnocchi sardi en gevulde pasta’s komen aan bod zoals ravioli en tortellini. Je gaat dus veel meer soorten pasta maken dan in de pasta workshop en ook leer je de sauzen maken.
Waarom ga je de pastacursus volgen bij Pasta Nanna?
• Je gaat echt goede verse pasta en sauzen maken
• Je groeit door in je culinaire vak of hobby
• Als vervolg op de kortere pasta workshop
• De locatie is centraal in Nederland, vlakbij de snelweg
• Je krijgt gratis de online pasta-workshop zodat je vandaag kunt starten
• Je leert alle tips & tricks van de pasta-autoriteit van Nederland
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Al meer dan 8500 tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!
INVESTEER IN JOUW CULINAIRE LIFESTYLE
Wat kun je na deze Italiaanse kookcursus?
√ Goede verse pasta maken die altijd goed lukt
√ Vers pastadeeg maken en bewaren: praktisch, efficiënt en lekker
√ Heerlijke klassieke pastasauzen maken, ook vegan en vegetarisch
√ Zeker weten dat je kennis over pasta en de Italiaanse keuken groeit
√ Je weet alles over 00 bloem, grano duro, tenero, durum en semolina
√ Je kunt je gasten verwennen met gerechten die smaken zoals in Italië
Praktische informatie
Wat kost de kookcursus en wat krijg je allemaal?
• 2 dagen pastacursus van 2 chefkoks in een professionele keuken
• De pasta-reader met pasta-recepten en theorie
• Het mooie getuigschrift voor in je keuken
• De online pasta-workshop waarmee je vandaag kunt beginnen
• 2 x uitgebreide Italiaanse lunch van zelf gemaakte pasta
• Alle consumpties incl. Italiaanse wijn bij de lunch
€ 375 all in
Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug!
Hoe laat?
• Van 9:30 tot 10:00 is er koffie
• Om 10:00 start de cursus
• De cursus duurt tot 16:30
Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen
Wat is het verschil tussen de pasta-workshop en pasta-cursus?
• De pasta workshop is één dagdeel, de pasta cursus is 2 hele dagen, dus 4 x zo lang
• Op de cursus maak je zelf nóg meer verse pasta, ook om mee naar huis te nemen
• De kookworkshop is vooral dóén en beknopter qua theorie, de cursus bevat meer theorie
• Op de cursus leer je veel meer soorten Italiaanse pasta maken
• De focus bij de workshop is op pasta, op de cursus behandelen maken we ook de klassieke pasta sauzen
• De workshop is wat goedkoper dan de cursus
Het cursus adres in Houten
SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps
Gratis parkeren
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein (deze staat vaak vol, behalve op zaterdag). Door de smalle doorgang naar het grotere parkeerterrein 40 meter verderop.
Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid
OMDAT JE BIJ TEEST INVESTEERT IN JEZELF