Docent
Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.
Doen!
Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.
Hulde Robert!
Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Wanneer je wil
Hoe laat je wil
IJsselstein
Wat je wil
PRIVÉ KOOKCURSUS & privé WIJNCURSUS IN IJSSELSTEIN
Wil jij één van onze cursussen volgen, maar dan met alleen je eigen groep bij een chefkok / vinoloog thuis in IJsselstein? Dat kan!
Waarom ga je een cursus volgen bij chef & vinoloog Robert thuis?
• Je bepaalt zelf de datum en tijd
• Je kiest zelf de onderwerpen en het niveau
• De locatie is in de provincie Utrecht, vlakbij de snelweg
• Al duizenden tevreden cursisten op locatie gingen je voor en waren heel enthousiast
• Zeker weten dat je kennis over koken of wijn binnen korte tijd groeit
Kookcursussen
• Pasta kookcursus
• Sous vide kookcursus
• Vlees kookcursus
• Groenten kookcursus
• Cursus pizza bakken
• Cursus ijs maken
• Cursus desserts maken
• Fermentatie cursus
• Italiaanse keuken
• Franse keuken
Culinaire cursussen
• Thee cursus
• Koffie cursus
• Kaas cursus
Wijncursussen
• Wijncursus op ieder niveau
• Wijncursus met een thema
• Oude & exclusieve wijncursus
• Champagne sabreren
• Wijn & spijs diner (de chef kookt voor jullie)
• Wijn & spijs cursus
• Wijn & kaas cursus
Voor wie?
Bedrijven en personen die er prijs op stellen dat alles op maat gemaakt wordt en van hoog niveau is. Kleine groepen die houden van luxe en aandacht.
Hoeveel personen?
Er kunnen maximaal 4 personen koken, er kunnen maximaal 6 personen eten. Het is ook mogelijk met bijv. 2 of 3 mensen te koken en dat er gasten later aansluiten.
Locatie & apparatuur
Je kookt en eet bij de chefkok thuis. Je snijdt dus met zijn messen en gebruikt z’n keukenapparatuur. Drinkt gerijpte wijn uit z’n wijnverzameling uit prachtige glazen. Daarna goede espresso, natuurlijk.
Tijden
• Meestal is het programma voor een kookcursus zo’n 5 uur lang, maar alles kan.
• Wijncursus-avonden duren meestal zo’n 3 à 3,5 uur, maar we horen graag alle wensen.
• Het is mogelijk meerdere dagen / avonden te combineren.
Waar?
TeesT Culinaire Cursussen
Lekstraat 11
3404 KH IJsselstein
Google Maps
Tip: het is ook mogelijk de cursus bij jou thuis te geven!
Gratis parkeren
Op eigen terrein
Wat kost het?
• Kookcursussen vanaf 850 euro per avond (excl. wijnarrangement)
• Wijncursussen vanaf 750 euro per avond (incl. wijnen en een hapje)