REIZEN & EXPERIENCE agenda

05
MRT
Culinaire citytrip naar Rome
5 t/m 8 maart 2025
23
JUN
Ultimate Cooking Experience: “Caveman Kitchen” 23 t/m 26 juni 2025
Uitverkocht!

SAMEN BETER PROEVEN & SAMEN LEKKERDER KOKEN!

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Goede reisleiding
Pizza & pasta
Italiaanse wijn
Culinaire geheimen

Culinaire Rome reis: de ultieme citytrip voor foodies!

Ontdek de smaakvolle geheimen van Rome, de culinaire hoofdstad van de wereld! Ben je klaar voor een onvergetelijke 4-daagse culinaire city trip? We nemen je mee op een gastronomisch avontuur door de charmante straten van deze prachtige stad, waar het zindert van geschiedenis, eten en drinken.

Stel je voor: het zonovergoten Rome, met zijn eeuwenoude architectuur en levendige sfeer. Maar tijdens je reis ga je niet vooral bezienswaardigheden bewonderen. Je gaat de verborgen juweeltjes van de Italiaanse keuken ontdekken! Samen met je culinaire gidsen Simon en gepassioneerde chefkok Robert leer je de geheimen van de authentieke Italiaanse gerechten. Van krokante pizza en perfecte pasta tot pittige espresso en smeuïge gelato.

Natuurlijk bezoeken we met vinoloog Robert ook een wijnmakerij. Daar gaan we wijn proeven, gevolgd door een heerlijke Italiaanse lunch.

Inhoud

Pizza bakker Simon Giaccotto

Pizza specialist Simon Giaccotto

Simon had tot 2008 een groot en succesvol IT-bedrijf maar zijn Italiaanse roots bleven kriebelen. Hij maakte van zijn obsessie z’n beroep en startte in 2008 z’n luxe pizza cateringbedrijf “Viva la Pizza“.

Als gedreven auto-didact met dagelijks pizza-uitdagingen verdiepte hij zich in de wetenschap achter pizza. Zijn enorme kennis wilde hij graag doorgeven, dus na een broodcursus bij TeesT, stelde hij Robert voor een pizzacursus te starten. Dit werd een groot succes. Daarna volgde ook pizza workshops,  z’n boek “De Pizzabijbel” en de webwinkel Pizzastore.

Simon heeft duizenden mensen beter pizza leren bakken. We vinden het gaaf dat hij zijn ervaring en passie met jou wil delen in onze workshops en cursussen over pizza bakken. Daarnaast verzorgt Simon de Culinaire Citytrip naar Rome.  Hij heeft voor jou vast wat pizza tips en pizza recepten.

Robert Verweij kookcursus chefkok

Chefkok Robert Verweij van TeesT

Chefkok Robert groeide op op een boerderij, maar belandde toch in het prachtige koksvak. Hij verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij, volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij als kok op sterrenniveau en als TV-kok bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen van wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij precies waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.

Wat een 4 fantastische dagen waren dit! De hele dag druk met pizza, wijn, ijs, pasta, brood en koffie. Het was een perfecte balans tussen eten, drinken en cultuur. Rome is echt geweldig, bedankt Simon!

De culinairste citytrip naar Italië

Voor de echte Italië liefhebber zoals jij hebben Simon en Robert een speciale gastronomische stedentrip ontworpen van 4 dagen. We vergeten alle dagelijkse beslommeringen en stappen met z’n allen in de Italiaanse food-bubbel. We gaan veel proeven: van streetfood tot trattoria. Van ochtend-espresso tot late-night-limoncello gaan we voor je regelen!

Deze groepsreis naar Italië is voor iedereen die zich onder wil dompelen in de Italiaanse eetcultuur. Om in de stemming te komen krijg je direct bij inschrijving gratis de online wijn workshop met Robert en de pizza workshop met Simon. Als je wilt kun je natuurlijk eerder naar Rome of wat langer blijven. Het maximum is 10 deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Programma Culinaire Rome-reis

• De beste pizza & pasta plekken
• Culinaire stadswandeling & fietstour
• Wijnproeverij bij de wijnmaker
• Koffie, ijs, kaas, patisserie en Italiaans brood
• Bezoek aan de Romeinse foodmarkt
• Iedere maaltijd is een proeverij!

Overige bezienswaardigheden in Rome

Het programma van deze stedentrip is van woensdagavond tot zaterdagmiddag. Daarvóór of daarna heb je alle kans om de andere hotspots te bekijken die je altijd al wilde bezoeken. Een kleine greep uit de mogelijkheden:
• het Colosseum
• het Vaticaan
• het Pantheon
• de Spaanse Trappen
• het Piazza Navona
• het Forum Romanum
• de Villa Borghese

5 t/m 8 maart 2025 wordt weer supergaaf!

Wat kost het?

De prijs is 650 euro per persoon voor alle activiteiten en alle maaltijden. Vlucht en verblijf zijn niet inbegrepen.

Voor jou geregeld en inbegrepen
• 3 x authentiek Italiaans ontbijt
• 2 x Italiaanse lunch
• 3 x Italiaanse diner
• Culinaire wandeltrip door Rome
• Culinaire fietstrip
• Online wijn workshop en pizza workshop t.w.v. 50 euro
• Wijngaardbezoek & Italiaanse wijnproeverij bij wijnmakerij Poggio le Volpi
• Alle wijn en overige consumpties tijdens maaltijden en excursies
• Alle vervoer tijdens excursies: groepsbus, fietshuur en metrotickets

Door deelnemers te regelen / niet inbegrepen
• De vliegreis (zie tips hier onder)
• Het hotelverblijf (zie tips hier onder)
• Reisverzekering
Hierdoor houden we het betaalbaar en kan iedereen kiezen voor z’n eigen data, tijden, kosten en comfort

Rekenvoorbeeld
1 x citytrip inclusief alle maaltijden en consumpties: 650 euro (via TeesT)
1 x retourticket: 150 euro (door deelnemer zelf)
3 x hotelovernachting: 190 euro (door deelnemer zelf)
Totaal: circa 990 euro all-in voor 4 dagen culinair Rome, inclusief al je eten en drinken!
Ook in termijnen te betalen
(vlieg- en hotelprijzen kunnen variëren op de boekingswebsites)

Het was echt een memorabele reis! Robert is een wandelende culinaire encyclopedie en praat de hele dag gepassioneerd over eten, wijn en koffie.

Informatie voor 5 t/m 8 maart 2025

 

Tijden
• Woensdag 5 maart 2025 om 18:00 begint het programma met de kennismaking en het welkomstdiner
• Het programma loopt tot 10:00 op zaterdag 8 maart

Hotel tips
Hotel Parker (startpunt & hotel docenten)
Moderno Hotel Rome
Best Western Hotel Artdeco

Vliegtips
Direct vluchten vergelijken met Kayak
De kloppende vlucht voor Ryanair

romeinse pizza

Programma

Woensdag 5 maart om 18:00
• Verzamelen bij “Variabile Drink & Food” Piazza Vittorio Emanuele II 136
• Introductie & kennismaking
• Authentiek Italiaans diner

Donderdag 6 maart
• Klassiek Italiaans ontbijt
• Gelato eten bij het Pantheon
• Italiaanse lunch met een glaasje wijn
• Aperitivo met de beroemde plaatpizza
• Italiaans diner met pasta specialiteiten

Vrijdag 7 maart
• Vroeg in de ochtend verzamelen
• Culinaire fietstocht langs het Colosseum, Engelenburcht, het Vaticaan en de Trevi fontein
• Klassiek Italiaans ontbijt
• Met de bus naar de wijngaard Poggio le Volpi
• Rondleiding in de wijngaard en wijnmakerij
• 4 gangen lunch met wijnen van Poggio le Volpi
• Aperitivo met een glaasje
• Uitgebreide proeverij van pizza classics o.l.v. Simon

Zaterdag 8 maart
• Klassiek Italiaans ontbijt
• Einde programma is om 10:00
• Maar voel je vrij om langer in Rome te blijven!

Kleine wijzigingen in het programma zijn altijd mogelijk.

whatsapp logo

OMDAT JE BIJ TEEST INVESTEERT IN JEZELF

Winkelwagen
Scroll naar boven