Sous vide agenda
SAMEN BETER PROEVEN & SAMEN LEKKERDER KOKEN!
Jij gaat supergoed sous vide koken met deze kookcursus van 1 dag!
Wil jij super sous vide gerechten serveren aan je gasten? Wil je weten wat er allemaal mogelijk is met sous vide, zoals vis, vlees, groenten en desserts? En wil je wat meer inspiratie? Dan ben je bij TeesT aan het juiste adres!
Wij zijn 2 professionele chefkoks, gespecialiseerd in sous vide koken en we delen graag onze kennis met jou. Dat doen we stap-voor-stap met een duidelijke uitleg.
We behandelen eerst de theorie en daarna laten we je in 7 gangen proeven waarom sous vide koken fantastisch is. Na deze kookcursus zet je zelf de lekkerste sous vide gerechten op tafel: beloofd!
Inhoud
Meesterkok Eddy Van Den Langenbergh
Hij leerde de finesses van het sous vide koken en sauzen maken bij culinaire grootheden als Mario Vino, Felix Alen, El Bulli, Bruno Goussault en Joël Robuchon. Daarnaast deed hij opleidingen zoals microbiologie aan de Universiteit van Leuven en won hij diverse (inter)nationale kookwedstrijden. Zijn ervaring voor de sushi-cursus deed hij op bij Amatsu, Yamazoto in het Okura en Ko’uzi. Hij is een wandelende kook-encyclopedie van wie je heel veel gaat leren.
Chefkok Robert Verweij van TeesT
Chefkok Robert groeide op op een boerderij, maar belandde toch in het prachtige koksvak. Hij verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij, volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij als kok op sterrenniveau en als TV-kok bij RTL4.
Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen van wat je doet en wat er gebeurt. Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij precies waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.
De kookcursus over sous vide koken
Samen hebben Eddy en Robert een kookcursus van 1 hele dag over sous vide samengesteld: “Super Sous Vide Koken”. Voor hobbykoks die willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers (ook horeca-professionals) die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten en een lekker glas wijn.
Wat kun en ken je na de cursus?
• Sous vide recepten: tijd, temperatuur, gewichten en omvang
• Welke ingrediënten kun je allemaal sous vide bereiden? (bijna alles!)
• Hardware: sous vide kook apparaten en vacumeermachines
• Meer halen uit je sous vide stick of sous vide stoomoven en betere gerechten maken
• Inspirerende recepten voor groenten, vis, vlees, maar ook desserts
• Uitdagingen en de oplossingen bij het sous vide koken
Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid
Stap-voor-stap succesvol sous vide koken
Deze kookcursus hebben ze de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. Elke keer is het weer gezellig en leerzaam! De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna sta je al snel in de professionele keuken met een glaasje wijn.
Meesterkok Eddy laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle sous vide gerechten maakt waar je trots op kunt zijn. Je krijgt veel demo’s en uitleg, je gaat ook veel proeven. Op die manier kun je veel leren in korte tijd.
Waarom ga je de cursus sous vide koken volgen bij TeesT?
√ Gegarandeerd de snelste manier om heel veel te leren
√ Doorgroeien in je hobby en je culinaire repertoire vergroten
√ Je krijgt de online workshop gratis zodat je vandaag nog kunt starten
√ Dit is de enige cursus sous vide koken van Nederland
√ Nog beter sous vide koken voor vrienden en familie
√ Smaakvolle gerechten van betaalbare ingrediënten
√ Goed bereikbare locatie in Midden-Nederland
INVESTEER IN JOUW CULINAIRE LIFESTYLE
Sous vide recepten, tips & tricks van TeesT
Graag delen we onze recepten en koksgeheimen met je!
Sous vide recepten, tips & informatie
De 10 meest gestelde vragen over sous vide koken
Sous vide zalm recept met basilicum beurre blanc
Praktische informatie
Wat kost de kookcursus?
• 1 hele dag met 2 professionele koks in een grote luxe keuken
• Alle consumpties (koffie, thee, fris, wijn) gedurende de hele dag
• De reader met informatie en kloppende sous vide recepten
• Luxe 7 gangen sous vide maaltijd en een lekker glas wijn
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Het mooie getuigschrift voor in je keuken of voor boven je bed
• De online sous vide workshop t.w.v. 25 euro zodat je vandaag al kunt beginnen
Deze investering in jezelf kost normaal € 250 maar tijdelijk is onze aanbieding:
Vrijdagen voor € 197 all in
Zaterdagen voor € 217 all in
En als je niet tevreden bent krijg je je geld terug.
Hoe laat is de kookcursus over sous vide garen?
• Van 9:30 tot 10:00 is er inloop met koffie in de lounge
• Om 10:00 stipt start de cursus in het theorielokaal
• De cursus duurt tot circa 16:30, met uitloop naar 17:00
Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok
Het cursus adres in Houten
SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps
Gratis parkeren
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein (deze staat vaak vol, behalve op zaterdag). Door de smalle doorgang naar het grotere parkeerterrein 40 meter verderop.
OMDAT JE BIJ TEEST INVESTEERT IN JEZELF