Sushi cursus agenda
92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.
OMDAT HET EEN INVESTERING IN JEZELF IS
Jij gaat echt goede sushi maken na deze kookcursus van 1 dag!
Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je beter sushi willen maken omdat je nu nog niet tevreden bent? Wil je veel meer soorten verse sushi en sashimi maken, ook de authentieke Japanse soorten die je nu nog niet kent?
Inhoud
Meesterkok Eddy Van Den Langenbergh
Hij leerde de finesses van het sous vide koken en sauzen maken bij culinaire grootheden als Mario Vino, Felix Alen, El Bulli, Bruno Goussault en Joël Robuchon. Daarnaast deed hij opleidingen zoals microbiologie aan de Universiteit van Leuven en won hij diverse (inter)nationale kookwedstrijden. Zijn ervaring voor de sushi-cursus deed hij op bij Amatsu, Yamazoto in het Okura en Ko’uzi. Hij is een wandelende kook-encyclopedie van wie je heel veel gaat leren.
De Japanse kookcursus over sushi maken in Woerden
Eddy heeft een speciale Japanse kookcursus van 1 dag ontworpen met een hoofdrol voor sushi. Voor ambitieuze sushi-liefhebbers die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed Japans eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.
De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna sta je al snel in de professionele keuken. Eddy laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle sushi maakt waar je trots op kunt zijn.
Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid
Sushi cursus programma
• De geschiedenis en oorsprong van sushi: de basics
• Perfecte sushirijst maken (hier vind je ons sushi rijst recept!)
• Vis schoonmaken & prepareren: de basics
• Maki, hosomaki, futomaki en uramaki sushi maken
• Tamagoyaki maken (Japanse sushi-omelet)
• Hardware: van matjes en messen tot rijstkoker
• Ingrediënten: sojasauzen, ponzu, wasabi, gember, etc.
• Sashimi maken
Je doet zoveel mogelijk zelf, sommige onderwerpen zijn een demonstratie omdat we dan meer onderwerpen kunnen behandelen.
Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.
Doen!
Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.
Hulde Robert!
Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Waarom ga je de cursus volgen bij Meesterkok Eddy?
• Je groeit door in je hobby of vak
• Nog beter zelf sushi en sashimi kunnen maken voor je gasten
• Je leert alle tips & tricks van de sushi-autoriteit
• Al honderden tevreden cursisten gingen je voor
• Gratis de online workshop over sashimi en vis prepareren (vandaag beginnen!)
• Zeer goed bereikbaar tussen Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag
• Zowel een 9,8 op Google Reviews als op Facebook
• Niet goed? Geld terug!
DUIZENDEN CURSISTEN GINGEN JE VOOR
Praktische informatie
Wat kost de kookcursus?
• 1 hele dag cursus van een Meesterkok in het maken van sushi en sashimi
• De hoogste kwaliteit Japanse ingrediënten
• Alle consumpties gedurende de hele dag
• De reader met sushi-informatie en recepten
• De online workshop over sashimi en vis prepareren
• De heerlijke Japanse lunch
• Zelf gemaakte sushi voor thuis
• Het funky getuigschrift voor…
Deze investering in jezelf kost normaal € 250 maar tijdelijk is onze aanbieding:
€ 197 all in
En als je niet tevreden bent krijg je je geld terug.
Hoe laat?
• Van 9:15 tot 09:30 is er koffie en thee
• Om stipt 09:30 start de cursus
• De cursus duurt tot circa 15:30
Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen
• Je eigen fileermes of sushimes (niet verplicht)
• Evt. een bakje met deksel voor mocht je wat sushi mee naar huis willen nemen
Het cursus adres in Woerden
Workshop Factory
Touwslagersweg 12
3449 HX Woerden
Google maps
Gratis parkeren
Recht voor de deur
MEEDOEN = SUPER SUSHI MAKEN