TeesT Terugkomdag: stel je vragen aan chefkok & vinoloog Robert Verweij tijdens de live online Q&A
We krijgen vaak de vraag of er nog nazorg is na de kookcursus of wijncursus. Die is er altijd in de vorm van email. Stuur ons een mailtje en we beantwoorden graag je vraag.
Toch is er soms ook behoefte aan persoonlijk contact. De terugkomdag in compleet fysieke vorm blijkt lastig: niet iedereen kan op zo’n dag. Vandaar dat we iedere maand gezellig live op internet jullie vragen gaan we beantwoorden!
Boek je ticket daarom vandaag vanuit de agenda op deze pagina. Je krijgt dan direct een email met de link naar de meeting. Je kunt het volledige uur meedoen of gewoon even binnenvallen en je vraag stellen. Wat voor jou werkt!
Vragen die vaak gesteld worden:
• Waarom rijst mijn brood niet goed in de oven?
• Hoe lang moet dit stuk vlees of vis in de sous vide?
• Welke wijn past bij dit gerecht?
• Waar kan ik deze wijn kopen?
• Hoe bereid ik deze groenten?
• Hoe kan ik groenten laten fermenteren?
• Waar zitten de de verschillende vlees-delen bij rund en varken?
• Wat is deze oude wijn waard en kan ik hem nog drinken?
• Welke saus hoort bij deze pasta?
• Hoeveel gram thee en hoeveel water kan ik gebruiken?
• Heb je een recept voor sushi-rijst?
• Wat is de beste manier om dit vlees te bereiden?
• Waarom blijft mijn pizza plakken aan de schep of in de oven?
• Welk gerecht past bij deze kaas?
LIVE Q&A AGENDA
No results found.
92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.