Agenda brood bakken

29
NOV
Cursus “Fantastisch Frans Brood Bakken”
29 & 30 november 2024
Uitverkocht!
15
FEB
Brood workshop “Super Zuurdesembrood Bakken”
15 februari 2025 (ochtend)
15
FEB
Brood workshop “Super Zuurdesembrood Bakken”
15 februari 2025 (middag)
15
MRT
Brood workshop “Super Zuurdesembrood Bakken”
15 maart 2025 (ochtend)
15
MRT
Brood workshop “Super Zuurdesembrood Bakken”
15 maart 2025 (middag)
21
MRT
Cursus “Fantastisch Frans Brood Bakken”
21 en 22 maart 2025
12
APR
Brood workshop “Perfecte Croissants Enzo”
12 april 2025 (ochtend)
12
APR
Brood workshop “Perfecte Croissants Enzo”
12 april 2025 (middag)
16
MEI
Cursus “Fantastisch Frans Brood Bakken”
16 en 17 mei 2025
14
JUN
Brood workshop “Super Zuurdesembrood Bakken”
14 juni 2025 (ochtend)
14
JUN
Brood workshop “Super Zuurdesembrood Bakken”
14 juni 2025 (middag)
04
OKT
Brood workshop “Super Zuurdesembrood Bakken”
4 oktober 2025 (ochtend)
04
OKT
Brood workshop “Super Zuurdesembrood Bakken”
4 oktober 2025 (middag)
17
OKT
Cursus “Fantastisch Frans Brood Bakken”
17 en 18 oktober 2025
01
NOV
Brood workshop “Super Zuurdesembrood Bakken”
1 november 2025 (ochtend)
01
NOV
Brood workshop “Super Zuurdesembrood Bakken”
1 november 2025 (middag)
15
NOV
Brood workshop “Super Zuurdesembrood Bakken”
15 november 2025 (ochtend)
15
NOV
Brood workshop “Super Zuurdesembrood Bakken”
15 november 2025 (middag)
28
NOV
Cursus “Fantastisch Frans Brood Bakken”
28 en 29 november 2025
Exclusief kennispakket “Echt Goed Brood Bakken” (tijdelijk gratis!)
Mail me de nieuwe brood data

SAMEN BETER PROEVEN & SAMEN LEKKERDER KOKEN!

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Luchtig brood
Krokante korst
Goede recepten
Hobby bakkers

Jij gaat lekker luchtig zuurdesembrood en perfecte croissants bakken na deze workshop!

Ben jij een enthousiaste hobby-bakker en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar wil je graag luchtiger brood bakken wat altijd lukt? Wil je meer soorten brood bakken, ook broden die je nu nog niet kent? Wil je meer kennis en kunde over brood en deeg, zodat je deeg altijd perfect rijst?

Stap dan in onze comfortabele brood-bubbel. Ga met je mede-cursisten lekker fysiek aan de slag en bak je mooiste brood ooit!

Inhoud

Bakker Edwin Klaasen in de bakkerij van BroodHeeren

Bakker Edwin Klaasen

Zuurdesemkenner Edwin startte in 2007 met Desemenzo. Sinds 2022 heeft hij een gloednieuwe bakkerij: BroodHeeren. Het is zijn bakkerij, brood-speeltuin en kenniscentrum. Het enthousiasme van deze charismatische bakker is aanstekelijk. Edwin heeft duizenden mensen beter brood leren bakken. We zijn blij en vereerd dat hij zijn gevoel en enorme kennis met jou wil delen in onze workshops en cursussen over brood bakken. Hij heeft voor jou vast wat tips over zuurdesembrood bakken en over bloem en meel voor brood.

De tips & tricks van Edwin waren voor mij broodnodig. M'n broden lukten niet goed omdat ik het recept wel uitvoerde maar niet ècht begreep wat ik deed. In de bakkerij werd alles stap-voor-stap behandeld. Ik bak nu luchtig zuurdesembrood dat altijd lukt en soms zelfs croissants. Dankjewel Edwin!

De workshop brood bakken in Raamsdonkveer

Voor hobbybakkers heeft Edwin 3 speciale brood-bak-workshops ontworpen van 1 dagdeel. Voor thuisbakkers die thuis al wel eens brood hebben gebakken (of zelfs nog nooit), maar het nu eens goed willen gaan doen. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bakken van goed brood. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met originele, goed gelukte broden.

Deze workshop brood bakken in Raamsdonkveer heeft hij de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De workshop bevat de nodige theorie, maar daarna zit je al snel met je handen in het deeg. Edwin laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle broden bakt waar je trots op kunt zijn.

Programma brood workshop “Zuurdesembrood bakken” 

• Praktijk: zelf perfect luchtig zuurdesem vloerbrood maken
• Praktijk: zelf krokante zuurdesem broodjes maken
• Praktijk: zelf kneden, opbollen, rijzen, modelleren & bakken
• Theorie: hoe maak je een goed zuurdesem?
• Theorie: hoe bewaar en gebruik je zuurdesem?
• Theorie: hoe krijg je smakelijk en goed gerezen brood?
• Theorie: gluten, stomen, kneden, bakken & het rijsproces

Kookcursus brood bakken
Programma brood workshop “Baguette, Ciabatta & Focaccia”

• Praktijk: zelf krokante Franse baguette maken
• Praktijk: zelf stoere Italiaanse ciabatta maken
• Praktijk: zelf zachte Italiaanse focaccia maken
• Theorie: hoe krijg je smakelijk en goed gerezen brood?
• Theorie: lange (on)gekoelde rijsprocessen met gistdeeg
• Theorie: gluten, stomen, kneden & bakken

Programma viennoiserie workshop “Croissants Enzo”

• Praktijk: zelf heerlijke croissants maken
• Praktijk: zelf pain au chocolat maken (chocoladebroodjes)
• Praktijk: zelf pain au créme maken (met gele room)
• Praktijk: zelf briochedeeg maken
• Praktijk: zelf deeg toeren voor croissants en pain au chocolat
• Theorie: hoe en waarom krijg je perfecte viennoiserie
• Theorie: hoe werken recepten in de viennoiserie en patisserie
• Theorie: luchtigheid, krokantheid, stomen, kneden & bakken

Waarom ga je de workshop brood bakken volgen bij bakker Edwin Klaasen?
Je groeit door in je vak of hobby
Het is gegarandeerd de snelste manier om alles over brood bakken te leren
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Edwin Klaasen is de brood-autoriteit van Nederland
• Je krijgt direct bij inschrijving Edwin’s online workshop “zuurdesem” kado!
• De bakkerij van BroodHeeren is dichtbij de snelweg en parkeren is gratis
• Al meer dan 2500 tevreden cursisten gingen je voor

 

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

SINDS 2003 BAKKEN AL DUIZENDEN CURSISTEN BETER

Wat kun na deze workshop?

Je beheerst het brood-bak-proces beter. Je gaat niet zomaar “recepten maken” maar Edwin leert je het wáárom je doet wat je doet. Hierdoor worden jouw croissants, stokbroden, ciabatta en jouw zuurdesembrood voortaan beter, smakelijker en luchtiger. Beloofd!

Samenvatting
• Een hele ochtend of middag brood leren bakken van Edwin Klaasen
• Verder leren is mogelijk met de tweedaagse broodcursus (maar die kun je ook gelijk doen)
• We beginnen bij de basis, iedereen kan dus meedoen
• Je gaat al snel zelf aan de slag met deeg in Edwin’s bakkerij BroodHeeren
• Voor hobby-bakkers en thuisbakkers

Wat is het verschil tussen de brood-workshop en brood-cursus?

• De brood-workshop is 1 dagdeel, de brood-cursus is 2 hele dagen.
• De workshop is beknopter qua theorie,  de cursus veel uitgebreider
• De cursus bevat 2 uitgebreide lunches met zelf gebakken brood
• Op de cursus bak je zelf nóg meer soorten brood
• De workshop is goedkoper en kan een introductie zijn voor de cursus

Wat kost de brood bak workshop?

• De workshop van Edwin Klaasen in de professionele bakkerij
• De reader met alle informatie en recepten als e-book
• Edwin’s online workshop “zuurdesem” t.w.v. 15 euro (vandaag beginnen!)
• Verse gist of Edwin’s zuurdesem voor thuis
• Veel zelf gebakken brood voor thuis
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• 20% korting op Edwin’s online cursus brood bakken
• Alle consumpties
€ 117 all in
Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug!

 Hoe laat?
• De ochtend is van 08:30 tot 12:00 en de middag is van 13:00 tot 16:30
• Vanaf een kwartier van tevoren ben je welkom voor koffie
• De workshops duren circa 3,5 uur

Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok
• Een tas voor je zelf gebakken brood

Ik ben me nu veel bewuster van alle processen tijdens het rijzen en brood bakken. Door de nieuwe kennis en kunde van Edwin kan ik beter sturen op goede resultaten. M'n broden zijn echt veel lekkerder en luchtiger geworden!

Het cursus adres in Raamsdonkveer

Broodheeren
Elftweg 44
Raamsdonksveer
Bekijk op Google Maps

Gratis parkeren
Voor de deur bij Broodheeren. Rijd iets verder het bedrijventerrein op naar de tweede rij met panden.

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

whatsapp logo

OMDAT JE BIJ TEEST INVESTEERT IN JEZELF

Winkelwagen
Scroll naar boven